Αύριο θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών όπου κλιμάκιο θεσμικών εκπροσώπων του Νομού μας.
Προσπάθεια από το Δήμο να “ξεβαλτώσουν” όλα τα μεγάλα έργα στο νησί
Πολιτική
25/01/2016 | 12:45

Με πρωτοβουλία του Δήμου Κεφαλλονιάς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ξεκινά μία προσπάθεια να “ξεβαλτώσουν” όλα τα μεγάλα θέματα που αντιμετωπίζει το νησί μας, με έμφαση στα εν εξελίξει έργα αποκατάστασης από τους σεισμούς αλλά τα προβλήματα στις υποδομές.

Έτσι αύριο θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών όπου κλιμάκιο θεσμικών εκπροσώπων του Νομού μας στο οποίο θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Βασίλης Ρουχωτάς και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Δημήτρης Μεσσάρης, θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΟΜΕΔΙ Γιώργο Δέδε.

Επί τάπητος θα τεθούν όλα τα μεγάλα έργα όπως το λιμάνι του Ληξουρίου, η οδοποιία Παλικής, το έργο του Χάρακα, τα σχολεία κ.α.

Εξάλλου την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί άλλη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για τα προβλήματα των Νοσοκομείων Αργοστολίου και Ληξουρίου. Σε αυτή την σύσκεψη πέρα από τον Δήμαρχο Α. Παρίση, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Δ. Λυκούδη θα συμμετέχει και η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Από ότι φαίνεται ο Δήμος Κεφαλλονιάς αναλαμβάνει πρωτοβουλία πάντα σε συνεργασία με την Περιφέρεια προκειμένου να γίνει ένα reset σε όλα τα θέματα του νησιού μας ενώ ήδη αναμένεται να προχωρήσει μία σειρά αναπτυξιακών έργων για το Αργοστόλι που βρίσκονται “σε αναμονή” με πρώτο την ανάπλαση της παραλίας από την Γέφυρα έως την Λαχαναγορά, η σύμβαση του οποίου υπογράφηκε τη περασμένη Παρασκευή. Ακολουθούν άμεσα η κεντρική πλατεία Αργοστολίου και η οδός Π. Βαλλιάνου (μπροστά από το νέο Δημαρχείο).

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer