Σε νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι αγρότες, για να διεκδικήσουν την ικανοποίηση μιας σειράς αιτημάτων τους, που, όπως λένε, παρά τις υποσχέσεις δεν ικανοποιήθηκαν
Προς νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι αγρότες
Κοινωνία
31/10/2016 | 12:37

Σε νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι αγρότες, για να διεκδικήσουν την ικανοποίηση μιας σειράς αιτημάτων τους, που, όπως λένε, παρά τις υποσχέσεις δεν ικανοποιήθηκαν.

Οι αγρότες, σε συνεδρίασή τους την Κυριακή στη Νίκαια της Λάρισας, την οποία διοργάνωσε η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων του περασμένου Ιανουαρίου, αποφάσισαν να αρχίσουν τις κινητοποιήσεις τους αρχικά με τοπικά συλλαλητήρια και σταδιακά να τις κλιμακώσουν με κάθοδο των τρακτέρ στις εθνικές οδούς, πιθανόν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι αποφάσεις ελήφθησαν από αγρότες που συμμετείχαν από ολόκληρη την Ελλάδα και συγκεντρώθηκαν στη Νίκαια, στο Πολιτιστικό Κέντρο της οποίας συνεδρίασε η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων.

Στη σύσκεψη αποφασίσθηκε η συντονιστική επιτροπή των μπλόκων να ξανασυνεδριάσει, μάλλον στις 18 Δεκεμβρίου, για να αποφασίσει την κάθοδο των τρακτέρ στα νέα μπλόκα της Εθνικής Οδού.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer