Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η προμήθεια παστεριωμένου γάλακτος για το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου Κεφαλλονιάς και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2017.
Προμήθεια παστεριωμένου γάλακτος για το εργατοτεχνικό προσωπικό Δήμου Κεφαλλονιάς
Κοινωνία
29/11/2016 | 13:03

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Νοεμβρίου η μελέτη που αφορούσε στην προμήθεια παστεριωμένου γάλακτος για το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου Κεφαλλονιάς και των Νομικών του Προσώπων (Δημοτικό Γηροκομείο,  ΚΕΔΗΚΕ)  για το έτος 2017, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.

Σύμφωνα με την Κ. Υ. Α. 53361/2-10-2006, κάθε εργαζόμενος στον οποίον παρέχονται τα μέσα ατομικής προστασίας δικαιούται ένα (1) λίτρο γάλα κάθε ημέρα εργασίας. Η διανομή πραγματοποιείται στους χώρους εργασίας. Με βάση αυτό, σε κάθε δικαιούχο αντιστοιχούν σε ετήσια βάση 1 λίτρο / ημέρα Χ 22 εργάσιμες ημέρες το μήνα Χ 12 μήνες/ έτος = διακόσια εξήντα τέσσερα (264) λίτρα γάλακτος.

Η συνολική ποσότητα ανά δικαιούχο ετησίως ενδέχεται να είναι μικρότερη, γεγονός που εξαρτάται από τις ημέρες των αργιών εφόσον δεν συμπίπτουν με Σάββατα και Κυριακές.

Σε κάθε περίπτωση, οι ποσότητες του προς προμήθεια προϊόντος, οι οποίες θα αναφέρονται στην σύμβαση με τον υποψήφιο που θα αναδειχθεί προμηθευτής της παρούσας προμήθειας, θα καθοριστούν με βάση τις τότε ισχύουσες καταστάσεις δικαιούχων του Δήμου, του Δημοτικού Γηροκομείου και της ΚΕΔΗΚΕ, όπως αυτές θα έχουν τότε διαμορφωθεί. Ο ανάδοχος θα υπογράψει ξεχωριστές συμβάσεις με κάθε έναν από τους τρεις φορείς καθώς οι πιστώσεις προέρχονται και αφορούν τον εκάστοτε προϋπολογισμό τους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer