Μία πρώτη συνάντηση μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των επαγγελματιών πραγματοποιήθηκε χθες στο Ληξούρι με αντικείμενο τον χριστουγεννιάτικο στόλισμα της πλατείας
Προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα στο Ληξούρι
Πολιτική
17/11/2014 | 10:23

Μία πρώτη συνάντηση μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των επαγγελματιών πραγματοποιήθηκε χθες στο Ληξούρι με αντικείμενο τον χριστουγεννιάτικο στόλισμα της πλατείας. Έχοντας ως παράδειγμα τις ενέργειες που θα γίνουν στο Αργοστόλι με την δημιουργία του χριστουγεννιάτικου χωριού, ο Αντιδήμαρχος Παλικής Αλέξης Μοσχονάς κάλεσε τον σύλλογο των επαγγελματιών του Ληξουρίου προκειμένου να συζητηθούν προτάσεις και ιδέες. Παρόντες ήταν όλα σχεδόν τα μέλη του δ/σ της δημοτικής κοινότητας Ληξουρίου (Έφη Καλέτζου, Σπύρος Παπαδάτος, Ευριπίδης Σπυράτος, Ανδρέας Μοσχόπουλος, απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Πρόεδρος Δημήτρης Μαρκέτος), τα στελέχη της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Αγγελική Λαδά και Παγώνα Αντωνάτου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Λεγάτος, καθώς και κάποιοι επαγγελματίες (Μαριλένα Λυκούδη, Στέλλα Βασσάλα, Βαγγέλης Ζαρκάδας, Άκης Μαυροειδής κ.α.). Καλεσμένος ήταν ο Γιώργος Κατσιβέλης που απουσίασε και αυτός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο Διονύσης Πρεντάνος για τους ίδιους λόγους.

Ο Αντιδήμαρχος Παλικής ζήτησε από τους επαγγελματίες να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις στο μέτρο του δυνατού λόγω των στενών οικονομικών δεδομένων ώστε να τις στηρίξει ο Δήμος προκειμένου να αποκτήσει χριστουγεννιάτικο χρώμα και κλίμα το Ληξούρι. Ο Ανδρέας Μοσχόπουλος ζήτησε να φέρουν ένα χριστουγεννιάτικο χωριό στο Ληξούρι όπως και στο Αργοστόλι για να του απαντήσει ο Αντιδήμαρχος ότι στο Αργοστόλι έχουν αναλάβει την όλη προσπάθεια οι επαγγελματίες. Επίσης ο Αλέξης Μοσχονάς προχώρησε και σε μία έμμεση ενημέρωση για τις οφειλές των επαγγελματιών του Ληξουρίου προς τον Δήμο, λέγοντας ότι δεν είναι όλοι σωστοί στις υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο.

Τελικά αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση την ερχόμενη Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, όπου θα κατατεθούν από τους επαγγελματίες συγκεκριμένες προτάσεις που θα συνοδεύονται με το κοστολόγιό τους και θα αξιολογηθούν για να δούμε ποιά ή ποιές θα προκριθούν. Ο Αντιδήμαρχος Παλικής τόνισε ότι με την συνάντηση αυτή η Δημοτική Αρχή βρίσκεται ένα βήμα μπροστά καθώς συμβουλεύεται τους επαγγελματίες και τους λαβαίνει σοβαρά υπόψη της ώστε το Ληξούρι να παρουσιάσει μία όμορφη εορταστική εικόνα.

mosxonas (1) mosxonas (2) mosxonas (3) mosxonas (4) mosxonas (6)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer