Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει ξεκινήσει από τις αρχές Απριλίου στοχευμένη εκστρατεία διαφήμισης των νησιών μας
Προβολή των Ιόνιων Νησιών για το Πάσχα
Τουρισμός
21/04/2016 | 17:29

Ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα και με στόχο την προβολή των Ιόνιων Νησιών, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει ξεκινήσει από τις αρχές Απριλίου στοχευμένη εκστρατεία διαφήμισης των νησιών μας, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην Κέρκυρα, λόγω των ιδιαίτερων Πασχαλινών εθίμων και εκδηλώσεων.

Καταχωρήσεις στα μεγάλα ΜΜΕ

Καταρχήν η Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής πραγματοποίησε σειρά καταχωρήσεων και αφιερωμάτων σε εφημερίδες μεγάλης πανελλαδικής κυκλοφορίας και ΜΜΕ της Βόρειας Ελλάδας, όπως για παράδειγμα τα πολύ επιτυχημένα θεματικά αφιερώματα, που φιλοξενούνται σε εβδομαδιαία βάση στην “Καθημερινή” κ.α.

Συνεργασία με την Marketing Greece

Επίσης, σε συνεργασία με την Marketing Greece πραγματοποιούνται ενέργειες προβολής με κύριο όπλα το διαδίκτυο, στο οποίο στρέφεται όλο και μεγαλύτερο μερίδιο των εν δυνάμει τουριστών.

Στο πλαίσιο αυτό στο discovergreece.com ο διεθνής Κερκυραίος ποδοσφαιριστής Ορέστης Καρνέζης γράφει για το δικό του Πάσχα στην Κέρκυρα και στο youtube φιλοξενούνται τρία βίντεο για την Κέρκυρα με στόχο την προσέλκυση τουριστών για το Πάσχα.

Οι ενέργειες διαφήμισης συμπληρώνονται από προώθηση στα social media τόσο των αφιερωμάτων όσο και των βίντεο με ευθύνη του discovergreece.com, τα οποία έχουν ήδη πάνω από 50.000 θεάσεις καθώς και η φροντίδα για την αναπαραγωγή τους από σημαντικά ελληνικά sites (ενδεικτικά στο protothema.gr μπορείτε να δείτε το αφιέρωμα ακολουθώντας το link http://en.protothema.gr/the-timeless-elegance-of-corfu-vid κλπ.).

Επίσης αναπτύσσεται ειδική σελίδα στο discovergreece.com για την προώθηση των Ιονίων Νήσων, ειδικό αφιέρωμα δύο εβδομάδων στην αρχική του σελίδα, αποστολή την τελευταία εβδομάδα στα social media και αποστολή δελτίου τύπου στο εξωτερικό με την αξιοποίηση του δικτύου Δημοσίων Σχέσεων της Marketing Greece.

Και οι ετοιμασίες

Πέραν όμως της προβολής των Ιόνιων Νησιών και ειδικά της Κέρκυρας, η οποία αναμένεται να έχει και το μεγαλύτερο μερίδιο επισκεπτών την περίοδο του Πάσχα, έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα και στον εξωραϊσμό της αισθητικής εικόνας.

Η προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφερειακή Αρχή έχει ως στόχο να μην επαναληφθούν φαινόμενα του παρελθόντος, οπότε όλες οι απαραίτητες ενέργειες πραγματοποιούταν την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή, εντός της Μ. Εβδομάδας.

Ήδη ολοκληρώνονται οι απαραίτητοι καθαρισμοί, στις οδούς ευθύνης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, οι ευπρεπισμοί και η κοπή των χόρτων όπου χρειάζεται από συνεργεία, προκειμένου να διευθετηθούν εγκαίρως όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες υποδοχής των επισκεπτών.

Αυτές τις ημέρες τα συνεργεία της ΠΙΝ ολοκληρώνουν τους καθαρισμούς στην Εθνική Οδό Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας ώστε η ερχόμενη εβδομάδα, η Μ. Εβδομάδα, να βρει την Κέρκυρα καθ’ όλα έτοιμη να υποδεχθεί τους καλεσμένους της.

Οι καθαρισμοί και η κοπή των χόρτων από τους δρόμους ευθύνης της ΠΙΝ είναι στο στάδιο ολοκλήρωσης σε όλα τα Ιόνια Νησιά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer