Που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Βεργίνα TV και δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση
Πολιτική
08/11/2014 | 17:59

Προβάδισμα 2,9% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει δημοσκόπηση της εταιρείας Interview, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Βεργίνα TV και δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Ειδικότερα τα στοιχεία που προκύπτουν από τη δημοσκόπηση έχουν ως εξής: Ν.Δ. 25,9%, ΣΥΡΙΖΑ 28,8%, το Ποτάμι 5%, ΠΑΣΟΚ 5,1%, ΚΚΕ 4,5%, ΑΝΕΛ 3%, Χρυσή Αυγή 3,5% και ΔΗΜΑΡ 1,3%.

Στην ίδια δημοσκόπηση ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται κατά επτά ποσοστιαίες μονάδες στην καταλληλότητα πρωθυπουργού (39% έναντι 32%) που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ η διαφορά διευρύνεται στην ερώτηση «ποιος από τους δυο είναι καταλληλότερος να διαχειριστεί θέματα της οικονομίας;» με τον πρωθυπουργό να συγκεντρώνει 39% και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ 30%.

Στο ζήτημα των πρόωρων εκλογών και της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας: «Όχι» στις πρόωρες κάλπες και «ναι» στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας «για το συμφέρον της χώρας», είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από δημοσκόπηση.

Επίσης σύμφωνα με την έρευνα, το 57% των ερωτηθέντων πιστεύει πως θα είναι καλύτερο για τη χώρα εάν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ το σενάριο της πρόωρης κάλπης υποστηρίζει το 37%.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer