Προκειμένου οι κάτοικοι να μπορούν, σύμφωνα με τη νομοθεσία να αποζημιωθούν, κατόπιν αυτοψίας από ειδικό κλιμάκιο του Δήμου
Που πρέπει να δηλωθούν οι ζημιές
Κοινωνία
27/01/2014 | 13:24

Ενημερώνουμε όλους τους πολίτες που έχουν υποστεί υλικές ζημιές στον εξοπλισμό του νοικοκυριού τους που αποτελεί κύρια κατοικία (οικοσυσκευές, λοιπά αντικείμενα απαραίτητα για τη διαβίωση, έπιπλα κλπ), προκειμένου να μπορούν, σύμφωνα με τη νομοθεσία να αποζημιωθούν, κατόπιν αυτοψίας από ειδικό κλιμάκιο του Δήμου, ότι πρέπει να φυλάττουν τα κατεστραμμένα αντικείμενα-συσκευές για να είναι εφικτή η πιστοποίηση της ζημιάς.

Διευκρινίζεται ότι στις ζημιές δεν περιλαμβάνονται υλικά και αντικείμενα που δεν είναι θεμελιώδους σημασίας για τη λειτουργία του νοικοκυριού.

Το κλιμάκιο αυτοψιών μόνο για τις ζημιές αντικειμένων – συσκευών θα ξεκινήσει τις εργασίες του όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος στατικότητας όλων των κατοικιών από τα ειδικά κλιμάκια της Αθήνας.

Ωστόσο, οι πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Παλικής μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο Παλικής προκειμένου να δηλώσουν σε πρώτη φάση τα στοιχεία τους και τις εκτιμώμενες ζημιές αντικειμένων από τις 9:00π.μ. έως στις 8:00μ.μ.

Για τις υπόλοιπες περιοχές πλην Παλικής οι πολίτες μπορούν απευθύνονται στο τηλ 26710 26342 από τις 9:00π.μ. έως στις 8:00μ.μ.

argostoli_katastrofes25

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer