Επιτέλους τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Όλοι περιμένουμε εναγωνίως αυτές τις μέρες για να ξεκλέψουμε χρόνο και να καταφέρουμε να κάνουμε κάποια απόδραση.
Που βρίσκεται αυτό το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δέντρο;
Τουρισμός
03/12/2014 | 10:05

Επιτέλους τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Όλοι περιμένουμε εναγωνίως αυτές τις μέρες για να ξεκλέψουμε χρόνο και να καταφέρουμε να κάνουμε κάποια κοντινή ή μακρινή απόδραση. Η ερώτηση είναι Ελλάδα ή εξωτερικό;

Χριστούγεννα του 2014 και το Katsouris Travel είναι έτοιμο να σας στείλει και πάλι να γιορτάσετε τις τελευταίες μέρες του χρόνου στις πιο γνωστές «Χριστουγεννιάτικες» πόλεις της Ευρώπης όπως για παράδειγμα Παρίσι, Βιέννη, την Πράγα ή τη Βουδαπέστη.

Αλλά και σε ένα από τα κοσμοπολίτικα χιονοδρομικά κέντρα για να απολαύσετε αυτές τις μέρες στις πιο καλές χιονοδρομικές πίστες του κόσμου όπως μεταξύ άλλων στο Kitzbuehl, το St. Moritz ή το Garmisch Patenkirchen..

Ακόμη και για τους λάτρεις του ήλιου υπάρχει και πάλι κάτι, όπως ηλιόλουστες μέρες στα ζεστά νερά της Καραιβικής, της Ασίας ή του Ινδικού Ωκεανού.

Όποιος και να είναι ο προορισμός σας εμείς σας συνιστούμε να επισκεφτείτε το Katsouris Travel στην Λεωφόρο Βεργωτή 46 (πλησίον Μητρόπολης) ή επικοινωνήστε στο 2671 1 00817 για να ενημερωθείτε για όλα τα οργανωμένα και ατομικά ταξίδια για τα Χριστούγεννα!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer