Παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη πραγματοποίησαν φορείς του Εργατικού Κέντρου, του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου και του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων
«Ποτέ την Κυριακή» είπαν οι εμποροϋπάλληλοι
Κοινωνία
05/04/2015 | 17:33

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, Παναγή Δρακουλόγκωνα πραγματοποίησαν φορείς του Εργατικού Κέντρου, του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου και του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων για να εκφράσουν την αντίθεση τους στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Με σύνθημα “Ποτέ την Κυριακή”, ο Πρόεδρος του ΕΚΚΙ, Γιώργος Γαβρίλης δήλωσε ότι η Περιφέρεια υποδέχθηκε σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τους εργαζόμενους στο χώρο εργασίας τους με βάγια και κλάδους! Και το δικαιολόγησε, λέγοντας ότι ακολουθεί την πεπατημένη της προηγούμενης συγκυβέρνησης με την εφαρμογή του νόμου για το προαιρετικό άνοιγμα των καταστημάτων οκτώ Κυριακές το χρόνο.

Από κει και πέρα, όλοι οι φορείς εξέφρασαν την άποψη ότι η αργία της Κυριακής είναι αναφαίρετο δικαίωμα που έχουν κερδίσει οι εργαζόμενοι και αυτό το μέτρο μπορεί να οδηγήσει στην οριστική κατάργηση της. Πριν την παράσταση στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, οι συγκεντρωμένοι είχαν κάνει περιοδεία στα τοπικά σούπερ μάρκετ που λειτουργούσαν σήμερα κανονικά ενώ το απόγευμα πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο.

diamartyria (1) diamartyria (2) diamartyria (3) diamartyria (4) diamartyria (6) diamartyria (7) diamartyria (8) diamartyria (9)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer