Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αποκριάτικος χορός που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάστρας «ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ».
Πολύ κέφι και χορός στον αποκριάτικο χορό του συλλόγου «ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ»
Πολιτισμός
02/03/2016 | 09:23

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αποκριάτικος χορός που οργάνωσε την Κυριακή 28-2-16 με την στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάστρας «ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ», στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Πάστρας με στόχο την ενίσχυση του συγκεκριμένου σχολείου. Παραδοσιακές καντρίλιες χόρεψε το μεγάλο τμήμα του «Παλιόκαστρου» ,ενώ το παιδικό χορευτικό την ”Άμοιρη”. Οι προσκεκλημένοι πολιτιστικοί σύλλογοι «Πηνελόπη» Σκάλας, «Ιωάννης Φωκάς» Ελειού και «Πρόννησος» Πόρου με τους χορούς (Διβαράτικο, Βλαχοπούλες, Μπάλο και Ροΐδο) σκόρπισαν κέφι ,ζωντάνια και παραδοσιακό χρώμα.
Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ κος Άγγελος Κωνσταντάκης και ο αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων κος Νίκος Παπαδάτος. Ο κος Κωνσταντάκης προσκάλεσε τον κόσμο να λάβει μέρος στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού ενώ ο κος Παπαδάτος είπε χαρακτηριστικά ότι ο δήμος ”σιγοντάρει” τις εκδηλώσεις και υποσχέθηκε. εκπλήξεις.

papadatos
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάστρας «ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ», ευχαριστεί ιδιαίτερα για την στήριξη στην σημαντική αυτή εκδήλωση :
-Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ και τον πρόεδρό της κο Κωνσταντάκη Άγγελο
-τους πολιτιστικούς συλλόγους : «Πηνελόπη», Σκάλας. «Ιωάννης Φωκάς», Ελειού και «Πρόννησος» ,Πόρου.
-Τον πρόεδρο του Τ.Σ. Πόρου Γιάννη Πετράτο
-Τους διευθυντές του Γυμνασίου-Λυκείου Πάστρας
-Τον πολιτιστικό σύλλογο «Τζαννάτων»
-Τον κόσμο που ανταποκρίθηκε
Αξίζει να σημειωθεί ότι το χορευτικό τμήμα καντρίλιες του «Παλιόκαστρου» στα δεκαέξι χρόνια απ’ την ίδρυσή του, χόρεψε πρώτη φορά στην έδρα του σε αποκριάτικη εκδήλωση. Την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου θα πλαισιώσει τις εκδηλώσεις της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου. Την Κυριακή 6 Μαρτίου το «Παλιόκαστρο» θα λάβει μέρος στην αποκριάτικη παρέλαση στον Πόρο με άρμα και καντρίλιες. Το τριήμερο 12/13/14 Μαρτίου το «Παλιόκαστρο» θα ταξιδέψει στην Έδεσσα προσκεκλημένο του συλλόγου Μικρασιατών Ν.Πέλλας «Η Μπίγα».

paliokastro_karnavali paliokastro_karnavali

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer