Μια σειρά εκδηλώσεων προγραμματίζει και τις φετινές γιορτές ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου «Η Κράνη» προκειμένου να τονώσει την αγοραστική κίνηση στο εμπορικό κέντρο κέντρο της πρωτεύουσας του νησιού.
Πολλές εκπλήξεις για τα Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Αργοστόλι
Δημοφιλή
11/11/2016 | 22:58

Μια σειρά εκδηλώσεων προγραμματίζει και τις φετινές γιορτές ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου «Η Κράνη» προκειμένου να τονώσει την αγοραστική κίνηση στο εμπορικό κέντρο κέντρο της πρωτεύουσας του νησιού.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος, Σταυρός Σπάθης γνωστοποίησε στα υπόλοιπα μέλη τις σκέψεις του για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν και πάνω σ’ αυτές κατατέθηκαν από όλους αντίστοιχες προτάσεις. Καταρχήν, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα στηθεί φέτος στην Πλατεία Καμπάνας λόγω των έργων που πραγματοποιούνται στην Πλατεία Βαλλιάνου. Ανάλογα με τη ζήτηση που θα υπάρξει και τον τρόπο που θα καθοριστεί η χωροθέτηση των ξύλινων σπιτιών μαζί με την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., θα στηθούν ακόμη σπιτάκια στην Πλατεία Ταχυδρομείου και στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος θα φροντίσει έτσι ώστε να στηθούν ειδικά σταντ σε διάφορα σημεία του Λιθοστρώτου για να κερνάει σε όλο τον κόσμο χριστουγεννιάτικα γλυκά, όπως κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

Πρόταση για άναμμα του δέντρου από ΑμεΑ

xmas_foureira (48)
Στις 11-12 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και θα ακολουθήσει συναυλία από τους Master Τempo. Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε την αξιέπαινη πρόταση που κατέθεσε ο Ιάκωβος Νιφοράτος, το άναμμα του δέντρου να μην γίνει από κάποιο καλλιτέχνη, όπως τις προηγούμενες χρονιές αλλά από παιδιά με ειδικές ικανότητες υπό τους ήχους μιας παιδικής χορωδίας, έτσι ώστε να δοθεί ένας συμβολικός χαρακτήρας στην τελετή. Πρόκειται για μια πρόταση, με την οποία συμφώνησαν όλοι και θα κατατεθεί στη σχετική συνάντηση που θα γίνει με τον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., Αγγελο Κωνσταντάκη. Παραμονές Χριστουγέννων (23-24 Δεκεμβρίου) θα γίνει νέα συναυλία, αυτή τη φορά από τους Otherview ενώ στις 28 ή 29 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η «Λευκή Νύχτα», με όλα τα καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά, παρέχοντας μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις.

Προσπάθεια για Stavento και Ασλανίδου

Εκείνη την ημέρα, έχει προγραμματιστεί να έρθει το συγκρότημα των Vegas αλλά, όπως είπε ο κ. Σπαθής γίνονται προσπάθειες για ένα ακόμη πιο δυνατό σχήμα. Πρόκειται για τους Stavento μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και την Ήβη Αδάμου! Αν η κίνηση αυτή ευοδωθεί τότε η συναυλία των Vegas θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία. Ολες οι συναυλίες θα γίνουν μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο στην είσοδο του Λιθοστρώτου σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Palmos 98,3. Για το σκοπό αυτό θα ζητηθεί η οικονομική ενίσχυση του Επιμελητηρίου, το οποίο θα συνεδριάσει μέχρι τέλος του μήνα ενώ ζητηθεί και από την K.E.ΔΗ.ΚΕ. να συμβάλλει με την καταβολή των εξόδων για την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς, που θα γίνει γνωστό και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ετοιμάζει η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

kranh

Πηγή: Μιχάλης Ανδρεαδάκης // efimeridakefalonia.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer