Μια βραδιά αλλιώτικη έζησε το Ληξούρι το Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016, στον αύλειο χώρο του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου με τη συναυλία της Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης.
Πολλά Συγχαρητήρια στη Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης
Πολιτισμός
22/08/2016 | 06:57

Μια βραδιά αλλιώτικη έζησε το Ληξούρι το Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016, στον αύλειο  χώρο  του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου με τη συναυλία της Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης.

Η μπάντα στο πρώτο μέρος της συναυλίας, απόλυτα συντονισμένη υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Δημήτρη Αμπατζή, μάγεψε το κοινό με ξεχωριστούς μουσικούς ήχους από γνωστές μελωδίες.

Στο δεύτερο μέρος υπήρξε αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη, όπου συμμετείχε και ο τραγουδιστής κ. Δημήτρης Δημόπουλος, ξεσηκώνοντας τους θεατές και παρακινώντας τους όλους να τραγουδήσουν γνωστά κομμάτια του μεγάλου συνθέτη και μουσικού, που αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τη χώρα μας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής, στο μαέστρο κ. Δημήτρη Αμπατζή, που εθελοντικά και σε σύντομο διάστημα προετοίμασε αυτή την υπέροχη μουσική βραδιά, αλλά προπάντων σε όλους τους μεγάλους και μικρούς μουσικούς, που συνέβαλαν σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης ήταν, είναι και θα είναι σημαντικό σημείο αναφοράς στον πολιτισμό και την ιστορία, όχι μόνο του Ληξουριού, αλλά και ολόκληρης της Κεφαλονιάς.

 

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου, Πρόεδρος της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Άννα Συνοδινού – Καμήλου, Νηπιαγωγός

Μοιρούλα Γαβριελάτου, Οδοντίατρος

filarmonikh_palhs (2) filarmonikh_palhs (3) filarmonikh_palhs (4)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer