Το ευχαριστήριο του Διονύση Πολλάτου για όσους τον ψήφισαν και το μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο Αλέξανδρο Παρίση
Πολλάτος: «Ο Παρίσης, απέδειξε ότι στο χώρο της πολιτικής ζωής υπάρχει ακόμη η ανθρωπιά, το ήθος, η αξιοπρέπεια»
Πολιτική
23/05/2014 | 13:34

Με την παρούσα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντοπίτες μου, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου. Η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μου ήταν ιδιαιτέρως θερμή, με αποτέλεσμα να καταταγώ πρώτος μεταξύ των συνυποψηφίων του συνδυασμού μας στη συλλογή σταυρών προτίμησης. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μου έδωσε δύναμη σε μια δύσκολη προσωπική μου στιγμή. Πέραν τούτου, ενίσχυσε το αίσθημα της ευθύνης μου απέναντι στην τοπική κοινωνία και τόνωσε την αυτοπεποίθησή μου, προκειμένου να συνεχίσω να συμμετέχω στα κοινά με περισσότερο ζήλο.
Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω και όσους δεν με ψήφισαν, εντούτοις, μου έσφιξαν το χέρι και άκουσαν με προσοχή και σεβασμό τα λόγια που τους απηύθυνα.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους λοιπούς συνυποψηφίους μου του συνδυασμού «Μεγάλο Ιόνιο» αλλά και όσους συμμετείχαν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου, διότι δώσαμε μία έντιμη και αξιοπρεπή μάχη. Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στο νυν Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Παρίση, ο οποίος, βεβαίως, ανήκει σε διαφορετικό πολιτικό χώρο από εμένα. Ωστόσο, σε μια εκλογική αναμέτρηση, η οποία σημαδεύτηκε από ένα τραγικό συμβάν, το οποίο αφορά στην οικογένειά μου, επέδειξε ασύγκριτο πολιτικό ήθος και τον προσήκοντα σεβασμό.
Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι συμπαραστάθηκε σε μένα προσωπικώς, ο κ. Παρίσης, απέδειξε με τη συμπεριφορά του ότι στο χώρο της πολιτικής ζωής υπάρχουν ακόμη η ανθρωπιά, το ήθος, η αξιοπρέπεια.
Τέλος, θέλω να επισημάνω ότι συνεχίζω να είμαι ενεργό και αξιόμαχο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, έτοιμος να προσφέρω σε αυτήν καθ’ οιονδήποτε τρόπο.
Με εκτίμηση,
Διονύσης Γ. Πολλάτος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer