Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014, ώρα 19.00 στο Ιόνιο Πολιτιστικό Κέντρο, Φαληράκι. Υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Κροατίας στην Ελλάδα.
Πολιτιστική επιχειρηματικότητα και συνεργασία στην Αδριατική-Ιόνιο
Πολιτισμός
30/10/2014 | 18:06

Στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών της η CulturePolis φιλοξενεί στην Κέρκυρα και την Αθήνα την κυρία Jesenka Ricl, Πρόεδρο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης CroCulTour – Croatian Association of Cultural Tourism από την Κροατία, η οποία με χρηματοδότηση της EUNIC – European Union National Institutes for Culture , διερευνά τρόπους συνεργασίας μεταξύ ΜΚΟ, ΟΤΑ και επιχειρηματικού κόσμου από Ελλάδα και Κροατία στο χώρο της πολιτιστικής επιχειρηματικότητας και τουρισμού.
Η CulturePolis θα συντονίσει συναντήσεις της Jesenka Ricl με εκπροσώπους ενδιαφερομένων φορέων της Κέρκυρας, ενώ η ίδια θα είναι ομιλήτρια στην ειδική εκδήλωση με θέμα «Πολιτιστική επιχειρηματικότητα και συνεργασία στην Αδριατική-Ιόνιο», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014, στο Φαληράκι στις 19.00 (προσέλευση από 18.30).
Η εκδήλωση αυτή με την ονομασία culent@corfu εντάσσεται στις δράσεις με τίτλο «Ομιλίες Πολιτιστικής Επιχειρηματικότητας | culent@[yourcity]», που είναι μια πρωτοβουλία της ομάδας του Cultural Entrepreneurship News σε συνεργασία με την CulturePolis και άλλους φορείς. Πρόκειται για μια πλατφόρμα διαλόγου, που φέρνει κοντά δημιουργούς και επιχειρηματίες του πολιτισμού για να αντιληφθούν τις ανάγκες και τις δυνατότητες της Πολιτιστικής Επιχειρηματικότητας. Ήδη μέσα στο 2014 έχουν οργανωθεί 4 τέτοιες συναντήσεις culent@athens στην Αθήνα (βλ. Περισσότερα: http://culent.com/events).
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης και περισσότερες λεπτομέρειες στο culturepolis.org.
Ανάλογη εκδήλωση culent@athens θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα στις 11 Nοεμβρίου 2014 στον πολιτιστικό χώρο ΡΟΜΑΝΤΣΟ, ενώ η δράση θα υλοποιηθεί σταδιακά σε διάφορες πόλεις με έμφαση στην Αδριατικής με την πρώτη στην Κροατία. Και οι δυο εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Κροατίας στην Ελλάδα.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης στην Κέρκυρα και περισσότερες λεπτομέρειες βρίσκονται στον ιστοχώρο μας : culturepolis.org & Facebook: culturepolisorg.
Για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία της CulturePolis:τηλ. 26610 54592; Κινητό: 6944726602 / email: secretariat@culturepolis.org

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer