Σας ενημερώνουμε για τις μελλοντικές εκδηλώσεις της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης και σας καλούμε να τις στηρίξετε με τη συμμετοχή σας
Πολιτιστικές εκδηλώσεις από την Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη
Πολιτισμός
15/10/2016 | 15:56

Α΄. Σας ενημερώνουμε για τις μελλοντικές εκδηλώσεις της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης και σας καλούμε να τις στηρίξετε με τη συμμετοχή σας:

  • Mε αφορμή το βιβλίο του Ληξουριώτη δημοσιογράφου και συγγραφέα Διονύση Ελευθεράτου «Εξουσία, τι μπάλα παίζεις;», διοργανώνεται ομιλία-συζήτηση με θέμα Η μπάλα, η κοινωνία και τα συμφέροντα, με ομιλητή τον Διονύση Ελευθεράτο – σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία του Ληξουριού «Παλληξουριακός», «Εθνικός Κεφαλονιάς», «ΔΟΕΛ» και τον εκδοτικό οίκο «Τόπος» – στο αμφιθέατρο του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ληξουριού, στις 29 Οκτωβρίου, 7 μ.μ. Θα λειτουργήσει και Έκθεση Αθλητικού Βιβλίου.
  • Έναρξη προβολών της σειράς ταινιών-ντοκιμαντέρ της Εταιρείας ΑΓΩΝ (πρόεδρος η συμπατριώτισσά μας σκηνοθέτιδα Μέμη Σπυράτου) αρχαιολογικού-ιστορικού περιεχομένου στην προκατασκευασμένη αίθουσα της Βιβλιοθήκης το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, 7 μ.μ. – σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Οι προβολές θα γίνονται κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα. (Θα γίνει γνωστοποίηση των ταινιών).
  • Εκδήλωση για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου με ομιλία, μουσικό πρόγραμμα και Έκθεση Έντυπου και Βιβλίου σχετικού με το Πολυτεχνείο στις 20 Νοεμβρίου. (Θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση).

Β΄.  Καλούμε όσους ενδιαφέρονται για τη Φωτογραφία να έρθουν σε επαφή με τη Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο 26710-91325 κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Τρίτη – Σάββατο).

Γ΄.  Ευχαριστούμε θερμά

–την Κοινοπραξία ferry boat Ληξουρίου για τη δωρεάν μετακίνηση (Αργοστόλι-Ληξούρι και αντίστροφα) της Παιδικής Χορωδίας της Γαλλικής Σχολής Αργοστολίου, που συμμετείχε σε εκδήλωσή μας  στις 4-9-2016,

–τον κ. Σπύρο Μαγουλά για την αγορά και δωρεά στη Βιβλιοθήκη μας 35 τίτλων/βιβλίων, που ζητήσαμε,

–την κ. Ελβίρα Στρατιώτη για τη δωρεάν σχεδίαση του νέου λογότυπου της Βιβλιοθήκης μας,

–τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς για την οικονομική στήριξη εκδηλώσεων της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης αλλά και για την ανάληψη όλης της δαπάνης για τη συντήρηση-επισκευή  του βιβλιοαυτοκίνητου, το οποίο προγραμματίζουμε να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer