Στην Βουλγαρία βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Γεράσιμος Ιλινόιου- Τσουρούφλης στο πλαίσιο σεμιναρίου για τους νέους και την Ευρώπη
Ποιός νεαρός Κεφαλλονίτης βρέθηκε στη Βουλγαρία;
Πολιτική
22/07/2013 | 00:13

Στην Βουλγαρία βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Γεράσιμος Ιλινόιου- Τσουρούφλης στο πλαίσιο σεμιναρίου για τους νέους και την Ευρώπη που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Hanns Seidel της Βαυαρίας. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κεντροδεξιά πολιτικά ινστιτούτα με αναγνωρισμένη επιστημονική συμβολή διεθνώς.
Νέοι από την Ελλάδα, την Βουλγαρία και τη Ρουμανία είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με τον τρόπο που οι ίδιοι βλέπουν την Ευρώπη προτάσσοντας την ανάγκη για συνεργασία του ενεργητικότερου κομματιού της κοινωνίας, την νεολαία.
Μαθαίνουμε πως ο νεαρός Κεφαλλονίτης δεν έχασε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με συνομήλικούς του που συμμετείχαν στο σεμινάριο ενώ έφυγε με τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Ο Γεράσιμος είναι πτυχιούχος πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ενώ σήμερα πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές με κατεύθυνση στη Διακυβέρνηση.

tsourouflhs2 tsourouflhs3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer