Επιβεβαίωσε, παρά τις… «Κασσάνδρες» ότι τα πρωτοκλασάτα στελέχη είναι δίπλα του, ενώ έκοψε τη φόρα σε νέους εσωκομματικούς «μνηστήρες».
Ποιοι «πρωτοκλασάτοι» έδωσαν το παρών στη συνέντευξη Μοσχόπουλού;
Πολιτική
16/04/2011 | 20:49

Συνέντευξη τύπου έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Μοσχόπουλος για την δράση του εντός και εκτός κοινοβουλίου τους 18 μήνες που είναι στη θέση αυτή. Επιβεβαίωσε, παρά τις… «Κασσάνδρες» ότι τα πρωτοκλασάτα στελέχη είναι δίπλα του, ενώ έκοψε τη φόρα σε νέους εσωκομματικούς «μνηστήρες».

Το παρών έδωσαν κορυφαία στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, όπως ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μάρκος Κοτσιλίνης, Ο τ.  Νομάρχης Διονύσης Γεωργάτος, ο Νικόλας  Βαλλιανάτος, ο  Γεράσιμος Βαλλιανάτος, η Νόπη Αλεξανδροπούλου, Ο πρόεδρος του νομαρχιακού νοσοκομείου Δημήτηρς Αυγουστάτος, ο γραμματέας της τοπικής ΠΑΣΟΚ Αργοστολίου, ο Διονύσης  Μαρκάτος, ο Νίκος Φραντζής, ο  Διονύσης Αραβαντινός, ο Άγγελος Μπενετάτος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Παλλικής Παναγής Βλάχος, ο Χρήστος Λευκαδίτης, η Αγγελική Μαρκέτου, ο Ανδρέας Ζαπάντης, ο Παναγής Κοψαχείλης, ο Σπύρος Παπαδάτος (υπεύθυνος του γραφείο του στο Αργοστόλι).

Σημείωση: Στα θετικά της συνέντευξης ήταν και η παρουσία της νεολαίας ΠΑΣΟΚ στο πλευρό του βουλευτή. Πολλοί νεολαίοι έδωσαν το παρών στη σημερινή συνέντευξη δείχνοντας εσωκομματικά ότι, όποτε και να γίνουν εκλογές θα είναι στο πλευρό του Μοσχόπουλου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer