Ο ηλικιωμένος, κάτοικος του χωριού Δαυγάτα Κεφαλονιάς, δέχτηκε εισβολή από δύο κουκουλοφόρους, τον κατηγορούμενο μαζί με τον αδερφό του που αναζητείται
Ποινή κάθειρξης 18 ετών σε ληστή που βασάνισε 70χρονο στα Δαυγάτα
Κοινωνία
28/09/2016 | 09:45

Του άσκησε τόση πίεση στο κεφάλι για να υποδείξει το σημείο που είχε κρυμμένα χρήματα στο σπίτι του, σε σημείο να του αποκολλήσει την οδοντοστοιχία! Αυτός ήταν και ο λόγος που το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών επέβαλε ποινή καθείρξεως 18 ετών σε έναν 41χρονο Αλβανό, που κατηγορήθηκε για την ληστεία σε βάρος ενός 78χρονου, πριν από τέσσερα χρόνια στην Κεφαλονιά.

Ο ηλικιωμένος, κάτοικος του χωριού Δαυγάτα Κεφαλονιάς, δέχτηκε εισβολή από δύο κουκουλοφόρους, τον κατηγορούμενο μαζί με τον αδερφό του που αναζητείται, τα ξημερώματα της 1η Σεπτεμβρίου 2011.

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας την πόρτα, πλησίασαν τον άνδρα και του έκαναν κεφαλοκλείδωμα για να τους υποδείξει το σημείο όπου είχε κρυμμένα χρήματα. Ο 78χρονος τους παρέδωσε 400 ευρώ, όμως λόγω της πίεσης που δέχτηκε, του έσπασε η οδοντοστοιχία του. Τον άνδρα βρήκαν σε άθλια κατάσταση κάτοικοι του χωριού που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και στη συνέχεια του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταυτοποίηση των δραστών έγινε με τη μέθοδο DNA, καθώς οι αστυνομικές αρχές της περιοχής βρήκαν πεταμένα τα ρούχα τους σε απομονωμένο σημείο στην Κεφαλονιά.

Πηγή: pelop.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer