Μετά την πρώτη άφιξη από τα κρουαζιερόπλοια για το 2014 αναμένουμε να ξεκινήσει και το πρόγραμμα των πτήσεων με την εταιρεία Easyjet να μας κάνει ποδαρικό.
Ποδαρικό αύριο της Easyjet στη Κεφαλονιά
Τουρισμός
31/03/2014 | 22:02

Μετά την πρώτη άφιξη όσον αφορά τα κρουαζιερόπλοια για το 2014 από το Msc Armonia την Τρίτη αναμένουμε να ξεκινήσει και το πρόγραμμα των πτήσεων με την εταιρεία Easyjet να μας κάνει ποδαρικό για τη φετινή σεζόν.

Όπως και τις προηγούμενες περιόδους θα έχουμε πτήσεις αρχικά κάθε Τρίτη και Σάββατο ενώ από τις 23 Απριλίου θα προστεθεί και μία πτήση κάθε Τετάρτη και όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει κατά την κορύφωση της καλοκαιρινής περιόδου θα υπάρχουν έως και 5 πτήσεις εβδομαδιαίως(δείτε εδώ).

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου και θα ολοκληρωθούν στις 25 Οκτωβρίου ενώ από τις 28 Ιουνίου και έως τα τέλη του Αυγούστου θα υπάρχουν όπως και τα τελευταία χρόνια πτήσεις και από το Μιλάνο.

Ωστόσο τη φετινή περίοδο δε θα έχουμε και την ταυτόχρονη έναρξη των πτήσεων από την Ryanair όπως συνέβαινε μέχρι και πέρυσι με αποτέλεσμα τους μήνες Απρίλιο και Μάιο να μην έχουμε καθόλου Ιταλούς τουρίστες ενώ τα δρομολόγια από το Λονδίνο και το αεροδρόμιο του Stansted θα ξεκινήσουν το Μάιο.

Έτσι λοιπόν χάνουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε το τουριστικό κύμα από την γειτονική χώρα με δεδομένο ότι εφέτος το Ορθόδοξο Πάσχα συμπίπτει χρονικά με το Καθολικό αλλά και να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τους Βρετανούς τουρίστες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ακόμα παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα μας από τους αρμόδιους σχετικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν έναντι της Easyjet και της Ryanair.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου στην Κέρκυρα ήδη ξεκίνησαν οι πτήσεις από τις δύο αυτές εταιρίες ενώ και στη Ζάκυνθο σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πτήση από την Easyjet ενώ στις 7 Απριλίου θα αρχίσουν τα δρομλόγια της Ryanair από το Βέλγιο.

Επίσης και όσον αφορά το μήνα Απρίλιο αναμένουμε στο τελευταίο δεκαήμερο του να αρχίσουν και οι πτήσεις από την Ολλανδία οι περισσότερες από τις οποίες θα είναι κοινές είτε με την Πρέβεζα είτε με τη Ζάκυνθο.

Για μία ακόμα φορά εμείς από την πλευρά μας θα ευχηθούμε σε όλους να έχουμε μία καλή σεζόν για το νησί μας που τόσο πολύ την έχει ανάγκη και θα είμαστε εδώ για να παρουσιάζουμε και να αναλύουμε τα πάντα γύρω από τον τουρισμό.

easy_jet

Πηγή: ionianstimes.blogspot.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer