Tα μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας βρίσκονται στο σημείο και καταβάλλουν προσπάθειες για να ανοίξουν οι δρόμοι και να παραμείνουν προσβάσιμοι. Όπως και να έχει, η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων κρίνεται απαραίτητη
“Πνίγηκε” στο χιόνι η Θηνιά
Κοινωνία
10/01/2017 | 14:05

Μία από τις περιοχές που από την πρώτη μέρα του χιονιά δέχτηκε μεγάλη ποσότητα χιονιού είναι η Θηνιά. Όλα τα χωριά εκεί έχουν κυριολεκτικά “πνιγεί” στο χιόνι, με την μετακίνηση στους δρόμους να είναι από πολύ δύσκολη έως αδύνατη. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στον Αγκώνα, ενώ για πρώτη φορά χιόνισε και μέσα στα Ζόλα. Ακόμη και η παραλία της Αγίας Κυριακής έχει χιόνι σήμερα… Πάντως, τα μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας βρίσκονται στο σημείο και καταβάλλουν προσπάθειες για να ανοίξουν οι δρόμοι και να παραμείνουν προσβάσιμοι. Όπως και να έχει, η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων κρίνεται απαραίτητη.

Οι φωτό από τα πάνω χωριά της Θηνιάς, όπου μηχάνημα του Δήμου ανοίγει δρόμο. Παρών φυσικά στο σημείο και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παναγής Κωνσταντάτος για να συντονίσει τις προσπάθειες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer