Ο ΑΣΚ νίκησε και τον Έσπερο στο Αργοστόλι στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και... βλέπει τα πλέι οφ
«Πλώρη» για τα πλέι οφ έβαλε ο ΑΣΚ!
Αθλητισμός
10/04/2016 | 15:31

«Πλώρη» για τα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η έβαλε ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, μετά  την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα!

Επιτυχία, πολύ μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς την δύσκολη προσαρμογή του στην κατηγορία στο ξεκίνημα της σεζόν, που τον είχαν φέρει στην “ουρά” της βαθμολογίας.

Ο ΑΣΚ, λοιπόν, νίκησε και τον Έσπερο ΑΟΠΑ στο Αργοστόλι με 65-52 στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και… βλέπει τα πλέι οφ.

Η ομάδα μας, ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε ακόμα και με 16 πόντους (36-20), έχοντας τον Βαρβαρίγο σε εξαιρετική κατάσταση, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εσπερος, όχι μόνο αντέδρασε, αλλά πέρασε και μπροστά στο σκορ!

Καταλυτικοί, ήταν οι 5 συνεχόμενοι πόντοι του Καλαφάτη σε εκείνο το σημείο, που έδωσαν ώθηση για την ανάκαμψη του ΑΣΚ, η ενέργεια που έβγαλε και πάλι στο παρκέ ο Σπύρος Χρηστάτος, αλλά και η ποιότητα και η εμπειρία του Βαλλιανάτου που για ένα ακόμα παιχνίδι αποτέλεσε την δύναμη του ΑΣΚ.

Ο σέντερ του ΑΣΚ, ήταν ο πρώτος σκορερ του αγώνα με 21 πόντους, ενω ακολούθησε ο Μπαχός με 14.

Ο ΑΣΚ «νίκησε» και τις απουσίες των τραυματιών Κοριακιανίτη και Καβαλλιεράτου, έχοντας στην σύνθεσή του νεαρούς παίκτες από τα τμήματα υποδομής.

Διαιτητές: Καρπάνος – Γεράνιος

Δεκάλεπτα: 20-14, 36-24, 48-46, 65-52

ΑΣΚ (Κολυρόπουλος): Χρηστάτος, Μουίκης Γιάννης, Πέτρου, Μπαχός 17 (1), Θεοδωράτος 2, Καλαφάτης 5 (1), Βαρβαρίγος 9, Καραπέτσας 6, Βαλλιανάτος 21, Παπαδημητρίου, Γεμενετζής 5 (1), Μητρόπουλος.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Κασιτσόγλου): Διαμαντόπουλος 6, Καϊσης, Αποστολόπουλος, Καραισκος, Ροκανάς 6, Τσιακμάς 17 (3), Τσαούρδας, Κατσαβόπουλος, Μανέκας, Βαφειάδης, Γιαλελής 17 (1), Νάτσχος 6.

ask-andres (1) ask-andres (2) ask-andres (3) ask-andres (4)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer