Το Αργοστόλι υποκλίθηκε στη μεγάλη οικοδέσποινα της φαντασμαγορικής βραδιάς Μαρία Μπεκατώρου.
«Πλημμύρισε» το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο άναμμα του Δέντρου
Δημοφιλή
14/12/2014 | 00:35

Μέσα σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα άναψε, το Σάββατο το βράδυ, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Αργοστόλι. Η πλατεία μετατράπηκε σε ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο χωριό γεμάτο «χιόνι και φως»! Ο κόσμος, που από νωρίς είχε κατακλύσει τη πλατεία, μέτρησε αντίστροφα μαζί με την οικοδέσποινα της εκδήλωσης Μαρία Μπεκατώρου και το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο φωταγωγήθηκε από αμέτρητα φωτάκια. Ο ουρανός γέμισε πολύχρωμα βεγγαλικά προσφέροντας ένα μαγικό θέαμα σε μικρούς και μεγάλους.

xristoygenniatiko-xwrio20
Αμέσως μετά παρουσιάστηκαν η φιλαρμονική του Δήμου «Διονύσιος Λαυράγκας», η παιδική και η γυναικεία χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ, καθώς και οι κανταδόροι της Λειβαθούς δίνοντας μια επτανησιακή «νότα» στην εκδήλωση. Στο τέλος της εκδήλωσης τη μαγική βραδιά έκλεισε το σαξόφωνο του Κώστα Φραντζή δίνοντας την αίσθηση στο κόσμο ότι ζει τα Χριστούγεννα σε κάποια άλλη Ευρωπαϊκή πόλη. Μαζί του τραγούδησε υπέροχα η Δέσποινα Αποστολίδου.

anama_xmas_dentrou
Φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψε η συμπατριώτισσά μας τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου που ταξίδεψε αποκλειστικά για τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Η Μαρία ήταν κυριολεκτικά τρομερή, προσιτή, γελαστή, μίλαγε με τα παιδιά, φωτογραφιζόταν με τον κόσμο, έκανε πλάκα στην σκηνή και στο τέλος έκανε βόλτα στα μαγαζιά του χωριού.

xristoygenniatiko-xwrio37
Αξίζει: Πολύ καλή δουλειά από όλους τους συντελεστές… Συγχαρητήρια στον εμπορικό σύλλογο η «Κράνη», στην ΚΕΔΗΚΕ και στον Άγγελο Κωνσταντάκη, στον αντιδήμαρχο Διονύση Λυκούδη (δική του ιδέα το Χριστουγεννιάτικο χωριό φέτος) και φυσικά στους επαγγελματίες του νησιού μας.
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ της Γιάννας Κουλουμπή.

xristoygenniatiko-xwrio1 xristoygenniatiko-xwrio2 xristoygenniatiko-xwrio3 xristoygenniatiko-xwrio5 xristoygenniatiko-xwrio6 xristoygenniatiko-xwrio7 xristoygenniatiko-xwrio9 xristoygenniatiko-xwrio11 xristoygenniatiko-xwrio12 xristoygenniatiko-xwrio13 xristoygenniatiko-xwrio14 xristoygenniatiko-xwrio15 xristoygenniatiko-xwrio16 xristoygenniatiko-xwrio17 xristoygenniatiko-xwrio18 xristoygenniatiko-xwrio20 xristoygenniatiko-xwrio21 xristoygenniatiko-xwrio22 xristoygenniatiko-xwrio23 xristoygenniatiko-xwrio24 xristoygenniatiko-xwrio25 xristoygenniatiko-xwrio26 xristoygenniatiko-xwrio27 xristoygenniatiko-xwrio28 xristoygenniatiko-xwrio29 xristoygenniatiko-xwrio30 xristoygenniatiko-xwrio31 xristoygenniatiko-xwrio33 xristoygenniatiko-xwrio32 xristoygenniatiko-xwrio34 xristoygenniatiko-xwrio35 xristoygenniatiko-xwrio36 xristoygenniatiko-xwrio37 xristoygenniatiko-xwrio38 xristoygenniatiko-xwrio39 xristoygenniatiko-xwrio40 xristoygenniatiko-xwrio41 xristoygenniatiko-xwrio42 xristoygenniatiko-xwrio43 xristoygenniatiko-xwrio44 xristoygenniatiko-xwrio45 xristoygenniatiko-xwrio46 xristoygenniatiko-xwrio47

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer