Άνετα θα βγει πρώτος και με διαφορά στο νομό μας...
Πληθαίνουν τα στελέχη στη Κεφαλονιά υπέρ του Τζιτζικώστα
Πολιτική
22/10/2015 | 08:26

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες και στο νησί μας για τα εσωκομματικά της ΝΔ. Μυστικά δείπνα, ανταλλαγή απόψεων και έντονος προβληματισμός για τις επόμενες κινήσεις στο «γαλάζιο» στρατόπεδο στη Κεφαλονιά.
Δεν είναι λίγοι που υποστηρίζουν πλέον δημόσια τη προτίμηση τους στον Απόστολο Τζιτζικώστα θεωρώντας ότι μπορεί να προχωρήσει τη Κεντροδεξιά Ενωμένη και να ξαναφέρει τη ΝΔ στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής του τόπου. Σε αυτή τη κατεύθυνση πολλά στελέχη από το νησί μας έχουν περάσει από το γραφείο του Τζιτζικώστα και γίνεται η πρώτη καταγραφή φίλων εθελοντών του υποψήφιου Προέδρου στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Σε αυτή τη κατεύθυνση σημαντικό ρόλο παίζει και ο Παναγής Κανελλόπουλος (είναι το όνομα του μέσα στις 50 υπογραφές της υποψηφιότητας του Μακεδόνα πολιτικού) που ξεκίνησε τηλέφωνα, ενώ το «κατώφλι» των γραφείων του υποψήφιου Προέδρου πέρασε και ο υπεύθυνος ετεροδημοτών της ΝΔ Βαγγέλης Φιοραβάντες. Τη προτίμηση της δημόσια υπέρ Τζιτζικώστα θα εκφράσει τις επόμενες ημέρες και η Γιάννα Κουλουμπή. Πολύ κοντά στο να στηρίξει την υποψηφιότητα Τζιτικώστα είναι και η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαριάντζελα Φραγκισκάτου, ο Σπύρος Κοκκόσης καθώς και στελέχη της ΝΟΔΕ όπως η Αμαλία Μοσχονά, Μάκης Παγουλάτος, Δημήτρης Φιοραβάντες και Θεόφραστος Αγγούριας. Φανατικός υποστηρικτής του Απ. Τζιτζικώστα είναι και ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος διοικητής του νοσοκομείου, ο γνωστός συμπατριώτης μας δικηγόρος Σπύρος Ράνος καθώς και οι Άγγελος Πανταζάτος (Τζέλος), Μάκης Παπαδάτος (Αγ. Ευφημία) και ο γιατρός Βαγγέλης Μαρούλης.

Τα αποτελέσματα τις τελευταίες ημέρες είναι εκπληκτικά από τη συμμετοχή του απλού κόσμου που πλέον, έχοντας κρίση, δεν καθοδηγείται από παλιού τύπου παράγοντες και παραγοντίσκους…
Σε λίγες ημέρες θα υπάρχει και επίσημα Ομάδα υποστηρικτών του Απόστολου Τζιτζικώστα στη Κεφαλονιά.
Προσεχώς πολλές εκπλήξεις που θα τρίβετε τα μάτια σας…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer