Σήμερα Σάββατο 28 Ιουνίου, στις 3.00-4.00 μ.μ., η ραδιοφωνική εκπομπή για παιδιά "Να σου πω μια ιστορία;" σας προσκαλεί σε μια εκπομπή αφιερωμένη στο περιβάλλον
Πλαστική ρύπανση στη θάλασσα
Κοινωνία
28/06/2014 | 09:30

Σήμερα  Σάββατο 28 Ιουνίου, στις 3.00-4.00 μ.μ., η ραδιοφωνική εκπομπή για παιδιά “Να σου πω μια ιστορία;” σας προσκαλεί σε μια ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!
Θα διαβάσουμε το παραμύθι «Η Νερένια προστατεύει τη θάλασσα» (Ρένα Ρώσση-Ζαϊρη, εκδ. Μεταίχμιο) και θα μιλήσουμε για την ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. Καλεσμένες μας στο στούντιο οι  κυρίες Pam Longobardi και DiannaCohen, εικαστικοί και ακτιβίστριες, υπεύθυνες του περιβαλλοντικού προγράμματος “PLASTIC FREE ISLAND” που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Drifter’s project-4η φάση και το Plastic Pollution Coalition.
Για 4η χρονιά έρχονται στην Κεφαλονιά για την πραγματοποίηση δράσεων καθαρισμών παραλιών και θαλάσσιων σπηλιών και ακτών, τη δημιουργία και παρουσίαση έργων τέχνης από πλαστικό και τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων σε εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος από το πλαστικό.
Οι εκδόσεις «Ελληνοεκδοτική» θα προσφέρει 4 βιβλία ως δώρο σε 4 μικρούς φίλους της εκπομπής!
Μόνο στον Ιοnian Galaxy 90,8!!! ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, στην ιστοσελίδα του σταθμού: ioniangalaxy.gr, πεδίο: ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ!
Επιμέλεια-παρουσιάση: Καλλιόπη Λιοσάτου, θεατροπαιδαγωγός
Τηλ.στούντιο: 26710-25361
Σας περιμένουμε!!!

NERENIA

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer