Οι γιατροί που βρίσκονται στο νησί δεν υπόκεινται σε πλαφόν για την συνταγογράφηση φαρμάκων.
Πλήρη φαρμακευτική περίθαλψη των κατοίκων παρέχει o Φαρμακευτικός Σύλλογος
Κοινωνία
09/02/2014 | 21:31

Την πλήρη φαρμακευτική περίθαλψη των κατοίκων της Κεφαλλονιάς, που επλήγησαν από τον σεισμό, θα παρέχει ο τοπικός φαρμακευτικός Σύλλογος με την κάλυψη του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης έδωσε την έγκριση για την οικονομική βοήθεια, σε πρώτο στάδιο, 10.000 ευρώ στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κεφαλλονιάς, ώστε όποιος σεισμοπαθής είναι ανασφάλιστος, ή έχασε το σπίτι του ή δεν έχει δυνατότητα να πληρώσει συμμετοχή ή ακόμη και στο ακέραιο τα φάρμακα του, να μπορεί να τα προμηθευτεί χωρίς καμία δαπάνη.
Παράλληλα ο ΠΦΣ, σε συνενόηση με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Δημ. Κοντό, γνωστοποιεί ότι οι γιατροί που βρίσκονται στο νησί, ανεξαρτήτως ειδικότητας, δεν υπόκεινται σε πλαφόν ή σε περιορισμό για την συνταγογράφηση φαρμάκων. Όσοι γιατροί επίσης, είτε του Δημοσίου, ή εθελοντές, ή ΜΚΟ, εγκαταστάθηκαν στην Κεφαλλονιά για να βοηθήσουν τους σεισμοπαθείς θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Για τις ενέργειες του Π.Φ.Σ. είναι ενήμερος ο κ. Στράτος Σιμόπουλος γ.γ. Δημοσίων Έργων που βρίσκεται στην Κεφαλλονιά με εντολή του πρωθυπουργού και συντονίζει τις ενέργειες για την στήριξη των σεισμοπλήκτων.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

farmaka

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer