Δεκάδες προσκυνητές από πολλές χώρες συνέρρευσαν στη Κεφαλονιά και στην Παναγία τη Φιδούσα.
Πλήθος κόσμου στη Παναγία τη Φιδούσα στο Μαρκόπουλο
Δημοφιλή
15/08/2015 | 08:13

Του Αντώνη Καγγελάρη

Μέσα σε λαμπρό κλίμα τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρκόπουλο Κεφαλονιάς. Της Ακολουθίας προεξήρχε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αρχιμ. Φώτιος Γαβριελάτος ενώ αρκετοί Έλληνες αλλά και Ρουμάνοι Ιερείς συμμετείχαν.

Στο Ναό της Παναγίας της Φιδούσα πλήθος κόσμου, Κεφαλονιτών αλλά και παραθεριζόντων προσέτρεξε για να πανηγυρίσει την Κυρία Θεοτόκου να ακουμπήσει στην Εικόνα της το πόνο και τα βάσανα του αλλά και για να δει το μοναδικό στο κόσμο θαύμα της εμφάνισης των Φιδιών πλησίον της Εικόνας της.

Μετά το δι’ ευχών ο πατήρ Φώτιος ευλόγησε το λαό με τον Σταύρο πάνω στο οποίο εβρίσκετο ένα από τα φιδάκια της Θεοτόκου ευχόμενος σε όλους να έχουν την ευλογία του Κυρίου και της Θεοτόκου.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιδήμαρχος της περιοχής κ. Νίκος Παπαδάτος και ο δημοτικός σύμβουλος Σπυρονικόλας Σολωμός.

Χρόνια πολλά και καλά…

panagia_fidakia panagia_fidakia (2) panagia_fidakia (3) panagia_fidakia (4) panagia_fidakia (5) panagia_fidakia (6) panagia_fidakia (7) panagia_fidakia (8) panagia_fidakia (9) panagia_fidakia (10) panagia_fidakia (11) panagia_fidakia (12) panagia_fidakia (13) panagia_fidakia (14) panagia_fidakia (15) panagia_fidakia (16) panagia_fidakia (18) panagia_fidakia (19) panagia_fidakia (20) panagia_fidakia (21) panagia_fidakia (22) panagia_fidakia (23) panagia_fidakia (24) panagia_fidakia (25) panagia_fidakia (26) panagia_fidakia (27) panagia_fidakia (28) panagia_fidakia (29) panagia_fidakia (30) panagia_fidakia (31) panagia_fidakia (32) panagia_fidakia (33)

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer