Η διάρρηξη είχε γίνει το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου
Πιτσιρίκος πίσω από «χρυσή» κλοπή στην Κέρκυρα
Κοινωνία
17/07/2015 | 16:10

Η πλεονεξία στοίχισε ακριβά στους δράστες μιας κλοπής με πλούσια λεία από ένα σπίτι στην Κέρκυρα. Το μεγάλο χρηματικό ποσό που άρπαξαν ο μόλις 15 χρόνων διαρρήκτης με τον 18χρονο συνεργό του, δεν τους φάνηκε αρκετό και προσπάθησαν να «σκοτώσουν» και τα χρυσαφικά που έκλεψαν.

Η διάρρηξη είχε γίνει το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν οι δυο νεαροί παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού στην περιοχή του Ποταμού και άρπαξαν 12.500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 7.000 ευρώ. Κάποια από τα τιμαλφή, βρέθηκαν στην κατοχή ενός 58χρονου επιχειρηματία στον οποίο τα πούλησαν κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και τους φυσικούς αυτουργούς της διάρρηξης που κατηγορούνται και για διακεκριμένη κλοπή και ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες.

Στην ίδια περιοχή του Ποταμού, αποκαλύφθηκε ότι δρούσε και ένας 27χρονος Αλβανός, ο οποίος παραβίασε ένα σπίτι και έκλεψε από το εσωτερικό του μια συσκευή ipad. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από την διερεύνηση της υπόθεσης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer