Το σεμινάριο παρακολούθησαν 60 περίπου εκπαιδευτικοί, πυροσβέστες προσωπικό του Νοσοκομείου μας και πλήθος κόσμου
Πετυχημένο το σεμινάριο για τα ατυχήματα στο Σχολείο
Κοινωνία
18/10/2014 | 09:12

Ολοκληρώθηκε στην  ΕΠΑΣ – Νοσηλευτών του Γ. Νοσοκομείου Κεφαλονιάς (Κέντρο Εκπαίδευσης) ένα ακόμα εξαιρετικό σεμινάριο  με θέμα: “ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ –ΠΡΟΛΗΨΗ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ” , σε συνεργασία με την Δ/νση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κεφαλονιάς, στα πλαίσια της  συνεχιζόμενης εκπαίδευσης- επιμόρφωσης .

Το σεμινάριο παρακολούθησαν (60) περίπου εκπαιδευτικοί,  πυροσβέστες προσωπικό του Νοσοκομείου μας και πλήθος κόσμου. Ευχαριστούμε τον Διοικητή του Γ.Ν. Κεφαλονιάς κ Παν. Ζαφειρόπουλο για την στήριξη και παρουσία του σε όλη την διάρκεια του, τον Συντονιστή Δ/ντή της Παιδιατρικής κ. Ε. Ευαγγελάτο και τον Δ/ντή της Π.Ε.κ.Θ. Μπαγιώκη για την άψογη συνεργασία του.

Ιδιαίτερα ευχαριστήρια αξίζουν στους εισηγητές μας κ.κ.Β. Γεωργοπούλου ,Παιδίατρο, τον Χειρούργο του Νοσοκομείου μας κ. Κασπίρη, και στις σπουδάστριες μας κ.κ  Χ. Μιχαλιτσιάνου και Ιωάννα Τουμαζάτου. Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε και τους εκπαιδευτικούς αλλά και το κοινό που ήταν για μία ακόμη φορά κοντά μας στη δια βίου μάθηση.

noshleytes (2) noshleytes (3) noshleytes (4)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer