Συνάντηση με θέμα «Η στρατηγική ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος και η προώθηση του για την τρέχουσα πενταετία» πραγματοποίησε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Πετυχημένη η σύσκεψη της ΠΙΝ στη Ζάκυνθο για τον τουρισμό
Τουρισμός
12/01/2015 | 17:40

Συνάντηση με θέμα «Η στρατηγική ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος και η προώθηση του για την τρέχουσα πενταετία» πραγματοποίησε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων  το περασμένο Σάββατο 10/1  στην κατάμεστη, από εκπροσώπους φορέων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ζακύνθου.

Ο Περιφερειάρχης  Θεόδωρος Γαλιατσάτος, και ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, παρουσίασαν τους άξονες δράσεις που θα ακολουθηθούν, οι οποίοι έχουν στόχο  να αποκτήσει το υφιστάμενο τουριστικό προϊόν τη μέγιστη προστιθέμενη αξία. Αυτό, όπως επισημάνθηκε, θα συντελέσει  στη διεισδυτικότητα στις αγορές, αλλά και στην ποιοτική του αναβάθμιση, διαφοροποιώντας  τη ζήτηση, με αποτέλεσμα την άμβλυνση της εποχικότητας, τη βελτίωση της αποδοτικότητας των επιχειρήσεων και εν γένει την τουριστική εισροή. Ο  βασικός στόχος, όπως τονίστηκε με έμφαση, είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και η αύξηση  των εισοδημάτων τους, σε συνάρτηση με τον ανθρώπινο παράγοντα. Και αυτό θα συντελεστεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Οι φορείς του τουρισμού εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη στρατηγική ανάπτυξης του τουρισμού στα Ιόνια που παρουσίασε η νέα περιφερειακή αρχή  και έχει ψηφιστεί από το Π.Σ αλλά και  για τις άμεσες ενέργειες που θα λάβουν χώρα την ερχόμενη τουριστική περίοδο, όπως η συνεργασία της ΠΙΝ με γραφεία δημοσίων σχέσεων, στις κύριες αγορές στις οποίες απευθύνεται η  Περιφέρεια  και  με όλα τα μέσα προβολής (διαδίκτυο-τηλεόραση-τύπος-ραδιόφωνο κ.αλ.) στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Επίσης έγινε ειδική αναφορά στην  αγαστή συνεργασία της   Περιφέρειας  Ιονίων Νήσων με το Δήμο Ζακύνθου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο βουλευτής Ζακύνθου Στ. Κοντονής, ο δήμαρχος Π. Κολοκοτσάς  ενώ γραπτό  χαιρετισμό απηύθυνε και ο αντιπεριφεριάρχης Ζακύνθου Λ. Νιοτόπουλος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer