Διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Προστασίας Ζώων «Ντόρις», τον Animal Rescue Kefalonia, «ARK», για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς, «Ντόρις»
Περπάτησαν και είπαν όχι στην κακοποίηση των ζώων!
Κοινωνία
13/03/2017 | 10:03

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η δράση ενάντια στην κακοποίηση των ζώων που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Προστασίας Ζώων «Ντόρις», τον Animal Rescue Kefalonia, «ARK», για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς, «Ντόρις», με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών, συνοδευόμενοι όπως είναι φυσικό από τους αγαπημένους και πιστούς τους φίλους.

Η εκδήλωση ήταν μία κίνηση διαμαρτυρίας και σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου ενάντια στα φαινόμενα βίας και κακοποίησης των ζώων που λαμβάνουν χώρα καθημερινά σε πολλά μέρη της Κεφαλονιάς και σίγουρα δεν αρμόζουν στην κουλτούρα μας και στον πολιτισμό μας, και δυστυχώς δυσφημούν με τον χειρότερο τρόπο το πανέμορφο νησί μας.

Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό όλοι απόλαυσαν την υπέροχη βόλτα με αφετηρία εκκίνησης τον χώρο έξω από το αρτοποιείο του Σπαθή, πορεία μέχρι το Λιμεναρχείο ενώ η πολύ σημαντική συνάντηση ολοκληρώθηκε με επιστροφή και τερματισμό στο χώρο του παλιού ΚΤΕΛ στην αγορά του Αργοστολίου.

Λίγο πριν αγώνα έγινε η απονομή πλακέτας στην κα Pauline Foster για την πολύτιμη βοήθεια και προσφορά της στα αδέσποτα του νησιού μας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλοί από τους τετράποδους φίλους που συμμετείχαν στην βόλτα, βρήκαν σπίτι, αγάπη, στοργή και φροντίδα μέσω του Συλλόγου Ζωόφιλων «Ντόρις».

Από τη μεριά μας να δώσουμε συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στο μεγάλο αγώνα που δίνουν σε καθημερινή βάση για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων βίας και κακοποίησης ενάντια των ζώων από την Κεφαλονιά και όχι μόνο, στον Σύλλογο Ζωόφιλων «Ντόρις»,  τον «ARK» αλλά και τον Σύλλογο Δρομέων που πάντα στηρίζει όλες τις δράσεις που γίνονται για καλό σκοπό.

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ