Έγινε μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τους κατοίκους που αφορούσε την βελτίωση του οδικού άξονα Σάμης - Πυργίου, τη διακοπή της συγκοινωνιακής γραμμής Σάμη - Πάτρα και άλλα θέματα
Περιοδεία Κουρή σε Γριζάτα, Ζερβάτα, Κουλουράτα
Πολιτική
04/05/2014 | 19:18

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σωτήρης Κουρής, περιόδευσε το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 συνοδεία των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Τζόγιας Γρουζή , Κατερίνας Αλεξανδρή , Νίτσας Μποζά και Ιωάννη Γασπαρή , στα Γριζάτα , Ζερβάτα , Κουλουράτα όπου σε συγκεντρώσεις των κατοίκων  της  περιοχής  ανέπτυξε το έργο που έχει γίνει την τριετία 2011-2014 σε έργα , κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις.

Αναφέρθηκε στην όλη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών από τους πρόσφατους σεισμούς στην Παλική.
Επίσης ανέπτυξε το Πρόγραμμα του συνδυασμού για την διαχείριση  του ΣΕΣ 2014-2020  όπου  πρότεινε την ανάδειξη των ¨Μουζακάτων” σαν μνημείου μνήμης με την σύγχρονη ανάπλαση όλης της περιοχής.

Έγινε μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τους κατοίκους που αφορούσε την βελτίωση του οδικού άξονα Σάμης – Πυργίου, την κατασκευή της λιμνοδεξαμενής των Γριζάτων, την διακοπή της συγκοινωνιακής γραμμής Σάμη – Πάτρα και άλλα θέματα.

Στην  συνέχεια ο υποψήφιος  Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τα μέλη του  συνδυασμού παραβρέθηκαν στον εσπερινό και την λιτανεία των ιερών λειψάνων των Αγίων Φανέντων, στη Σάμη.

koyrhs (1) koyrhs (2)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer