Το «πειρατικό» της Εθνικής σαλπάρει ξανά! Απόψε στις 23:00 Ελλάδα εναντίον Ακτής Ελεφαντοστού με φόντο την πρώτη πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
«Πειρατές» του ονείρου!
Αθλητισμός
24/06/2014 | 09:01

Με νίκη ακόμα και με …μισό μηδέν κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και πίστη στη σοβαρότητα της Κολομβίας κόντρα στην Ιαπωνία (απαιτείται γκέλα της) έχουν την ευκαιρία να διαβούν για πρώτη φορά τη φάση των ομίλων, και να περάσουν στους νοκ-άουτ αγώνες!
Όλοι τους έχουν πεισμώσει. Η πρεμιέρα ανήκει στο παρελθόν. Η ισοπαλία με τους Ιάπωνες παίζοντας με παίκτη λιγότερο, ανύψωσε ξανά το ηθικό. Ουσιαστικά η απουσία του τιμωρημένου Κώστα Κατσουράνη ήταν το μοναδικό (αγωνιστικό) θέμα που είχε να αντιμετωπίσει ο Σάντος. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο «τυπάρας», Γιώργος Καραγκούνης.
Φορταλέζα ή σε απλά ελληνικά …οχυρό. Εκεί βρίσκεται η ελληνική αποστολή κι ελπίζει να στήσει το δικό της οχυρό, «χτυπώντας» την κατάλληλη στιγμή για το γκολ ή τα γκολ που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια επική πρόκριση!
Αν και δεν άνοιξε πλήρως τα χαρτιά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός εμφανίζεται να κατέληξε σε σχήμα, με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, αριστερά στην άμυνα τον Χολέβα, δεξιά τον Τοροσίδη, και στόπερ τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά. Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Καραγκούνης, Κονέ με τον Μανιάτη σε ρόλο εξαριού. Αριστερά στην επίθεση ο Χριστοδουλόπουλος, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Σαμαράς. Σε περίπτωση που ο Σαμαράς προτιμηθεί για το αριστερό άκρο, ο Χριστοδουλόπουλος θα μείνει τελικά στον πάγκο και θα γίνει μάχη για μια θέση (στην κορυφή) από τους Μήτρογλου, Γκέκα.
Οι Αφρικανοί αναμένεται να αγωνιστούν με τον Μπάρι κάτω από τα δοκάρια. Τον Οριέ ως δεξί μπακ, τον Μποκά αριστερό και το δίδυμο στα στόπερ θα αποτελέσουν οι Μπαμπά και τον Κόλο Τουρέ. Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Ντιέ και Τιοτέ, με τον Γιάγια Τουρέ σε ελεύθερο ρόλο. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Καλού, Ζερβίνιο και Ντρογκμπά (ή Μπονί). Εκτός είναι ο τραυματίας Ντιντιέ Για Κονάν και ο τιμωρημένος Ντιντιέ Ζοκορά.
Ο Κάρλος Βέρα ορίστηκε να διευθύνει την κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Βαθμολογία

1. Κολομβία 6 (5-1)
2. Ακτή Ελεφαντοστού 3 (3-3)
3. Ιαπωνία 1 (1-2)
4. Ελλάδα 1 (0-3)

Πηγή: sport-fm.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer