Δυστυχώς κάποια ΜΜΕ προβάλουν κάποιες ζημιές λες και είναι εικόνες από την κόλαση του Δάντη, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πανικό.
Παύλος Παπαδάτος: Αρκεί η επαγρύπνηση
Πολιτική
28/01/2014 | 21:53

Ας κάνουμε όλοι μία προσπάθεια να μην ενθαρρύνουμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να προβάλλουν τις όποιες καταστροφές στο νησί μας, γιατί η οικονομική ζημιά που θα υποστούμε από το πλήγμα στον τουρισμό μας, θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που πάθαμε από τον σεισμό – τη στιγμή μάλιστα που, ως γνωστόν, πολλοί Ευρωπαίοι τουρίστες προγραμματίζουν από τώρα τις διακοπές τους.

Δυστυχώς κάποια ΜΜΕ προβάλουν κάποιες ζημιές λες και είναι εικόνες από την κόλαση του Δάντη, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πανικό ακόμη και σε εμάς που γνωρίζουμε τους σεισμούς καλύτερα από όλους.

Δεν χρειάζεται ούτε προβολή καραβιών που ήλθαν να «σώσουν» το νησί μας και ούτε συνεχείς «άλογες» δηλώσεις διαφόρων θεσμικών αλλά και δήθεν ειδικών, που περισσότερο επιζητούν την προβολή τους παρά τη δική μας προστασία. Όλοι μας γνωρίζουμε και το πρόβλημα αλλά και τους κινδύνους που ίσως ακόμη σίγουρα καιροφυλαχτούν. Αυτό αρκεί που το γνωρίζουμε όλοι μας. Άλλο πράγμα η επαγρύπνηση και άλλο η αναμονή της πλήρους καταστροφής.

Παύλος Παπαδάτος

papadatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer