Παρουσία αρκετών στελεχών της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Μουίκις" η παρουσίαση των τριών υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ που θα διεκδικήσουν τη βουλευτική έδρα στο Νομό μας
ΠΑΣΟΚ: “Ζητάμε την τρίτη διερευνητική εντολή”
Πολιτική
16/01/2015 | 16:03

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Παρουσία αρκετών στελεχών της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ξενοδοχείο “Μουίκις” η παρουσίαση των τριών υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ που θα διεκδικήσουν τη βουλευτική έδρα στο Νομό μας. Ειδικότερα παρευρέθηκαν ο πρώην βουλευτής, Σπύρος Μοσχόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αλέκος Καλαφάτης, Νίκος Σκλάβος και Ανδρέας Ζαπάντης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιώργος Τσιλιμιδός, ο πρώην Νομάρχης, Διονύσης Γεωργάτος, ο τ. Δημοτικός Σύμβουλος, Μάρκος Κοτσιλίνης κ.ά.

Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο Διονύσης Μαρκάτος, ο οποίος πριν δώσει το λόγο στον Σπύρο Σαμούρη, τον Ανδρέα Βλησμά και την Αναϊτ Χρυσάφη- Σεργέεβα για να κάνουν τις τοποθετήσεις τους, κάλεσε το λαό να στηρίξει τη δημοκρατική παράταξη. “Θέλουμε την τρίτη εντολή έτσι ώστε να συντελέσουμε με σύνεση και σταθερότητα στην προκοπή του τόπου και της πατρίδας. Καλούμε όλα μας τα στελέχη που στήριξαν τις ελπίδες τους στο ΠΑΣΟΚ, που μπορεί να τους απογοητεύσαμε, που μπορεί να θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν τους εκφράζει, να δώσουν με τη ψήφο τους δύναμη στην παράταξη. Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε το δρόμο μας ξανά”.

Ιδιαίτερα “αιχμηρός” εμφανίστηκε ο κ. Μαρκάτος όταν ρωτήθηκε για τη δημιουργία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών από τον Γιώργο Παπανδρέου και στάθηκε στην τελευταία ανακοίνωση που υπήρξε από το συντονιστικό όργανο του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ στο Νομό μας. “Ηταν θα μπορούσα να πω όχι απλώς μια υβριστική ανακοίνωση. Θα μπορούσα να πω ότι ήταν μια αισχρή ανακοίνωση. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα μπούμε στη διαδικασία της πόλωσης με αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να ψηφίσουν ή να ακολουθήσουν το Κίνημα. Αμέσως μετά τις εκλογές θα κινήσουμε όλες αυτές τις διαδικασίες έτσι ώστε να υπάρξει ανασυγκρότηση του χώρου μας”.

pasok (1) pasok (2) pasok (4) pasok (5) pasok (6) pasok (7) pasok (8) pasok (9) pasok (10) pasok (11) pasok (12) pasok (13) pasok (14) pasok (15) pasok (16) pasok (17)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer