Σε εορταστική ατμόσφαιρα έγινε η πρώτη παρουσίαση του εικαστικού συλλεκτικού Ημερολογίου 2016 του Κώστα Ευαγγελάτου.
Παρουσίαση του εικαστικού συλλεκτικού ημερολογίου 2016 του Ευαγγελάτου
Πολιτισμός
03/01/2016 | 17:28

Σε εορταστική ατμόσφαιρα έγινε η πρώτη παρουσίαση του εικαστικού συλλεκτικού Ημερολογίου 2016 του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο “ΑΜΜΟΓΡΑΦΙΕΣ-SANDGRAPHICS”, στα πλαίσια της επιτυχημένης ολοκλήρωσης των εικαστικών ART WEEKENDS στο χώρο του ART STUDIO EST-LA CHAMBRE.
Το Ημερολόγιο κοσμούν φωτογραφίες ζωγραφικών συνθέσεων του καλλιτέχνη χαραγμένες στην άμμο με φτερό γλάρου σε παραλίες της Κεφαλονιάς, με φόντο το φυσικό τοπίο αλλά και ζωγραφικές χρωματικές επιφάνειες. Πρόκειται για έργα που αναφαίνονται και ζουν διαδραστικά και στιγμιαία μέχρι να τα σβήσει το κύμα. Η σύλληψη τους από το φωτογραφικό φακό του Κώστα Ευαγγελάτου και του Ντάνυ Μαρτζώκα αναπαράγει την αυθόρμητη χαρακτική ομορφιά των σύγχρονων μορφών – φιγούρες και πρόσωπα καθώς και των αρχαικών μοτίβων τους στην νησιώτικη αμμουδιά.
Όπως κάθε χρόνο το Εικαστικό Ημερολόγιο 2016 θα προσφερθεί σε Πινακοθήκες, Βιβλιοθήκες και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Στο κοκτέιλ και το καθιερωμένο κόψιμο της Βασιλόπιτας που ακολούθησε γνωστοί καλλιτέχνες, λογοτέχνες και συνεργάτες του Κώστα Ευαγγελάτου ευχήθηκαν δημιουργική και αισιόδοξη νέα χρονιά.

euagelatos (2) euagelatos (4) euagelatos (5)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer