Η Μαντολινάτα της ΚΕΔΗΚΕ και η Φιλαρμονική Σάμης "Θέμος Αμούργης", έδωσαν την προγραμματισμένη καλοκαιρινή Συναυλία τους.
Παραλειπόμενα από τη προχτεσινή Συναυλία στη Σάμη (βίντεο)
Κοινωνία
21/08/2014 | 10:47

Προχτές Τρίτη 18/8 στη κεντρική πλατεία της Σάμης, η Μαντολινάτα της ΚΕΔΗΚΕ και η Φιλαρμονική Σάμης “Θέμος Αμούργης”, έδωσαν την προγραμματισμένη καλοκαιρινή Συναυλία τους. Από τη μεριά της Δημοτικής Αρχής, παραβρέθηκε και κήρυξε την έναρξη της Συναυλίας ο Αντιδήμαρχος Σάμης κ. Διονύσης Κοκόσης. Στο καλλιτεχνικό μέρος…τη συναυλία άνοιξε η Μαντολινάτα υπό τη καλλιτεχνική Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Διονύση Παγουλάτου. Οι κεφαλονίτικες καντάδες και αριέτες που απέδωσε το μουσικό σχήμα της ΚΕΔΗΚΕ, άρεσαν στους παρευρισκόμενους που καταχειροκρότησαν τον Μαέστρο και “τα παιδιά του”!

Τη σκυτάλη πήρε η Φιλαρμονική, υπό τη διεύθυνση του επίσης Αρχιμουσικού κ. Γεράσιμου Γεωργόπουλου. Ο κ. Γεωργόπουλος στον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους, έκαμε μια σύντομη ιστορική αναδρομή της Φιλαρμονικής που διευθύνει από το ξεκίνημά της ( το 2.000 ). Παράλληλα εξέφρασε τη πικρία του και την έντονη αποδοκιμασία του στην απαξίωση που εισπράττει ο ίδιος αλλά και η Φιλαρμονική Σάμης από τη ΚΕΔΗΚΕ και κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής μας, να πάρουν την υπόθεση “Φιλαρμονική” στα “χέρια τους” ιδρύοντας “Σωματείο Φίλων της Φιλαρμονικής Σάμης -Θέμος Αμούργης-“. Σωματείο το οποίο θα προστατέψει τη Φιλαρμονική και θα αποτρέψει το κλείσιμό της! Τα λεγόμενα του Μαέστρου, επιδοκιμάστηκαν από το κοινό και …δόθηκε ραντεβού στα μέσα Σεπτέμβρη για τις όποιες εξελίξεις στη κατεύθυνση αυτή.

Στο καλλιτεχνικό κομμάτι… τραγούδια από το διεθνές και ξένο ρεπερτόριο αλλά και μια διασκευή από τον κ. Γεωργόπουλο του παραδοσιακού κεφαλονίτικου χορού “Διβαράτικου”, άρεσαν στο κοινό που στο τέλος καταχειροκρότησαν Μαέστρο και Μουσικούς!

Πηγή: vlahatasamis.gr/

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer