Στο... τσάκ σταμάτησε το ΙΧ αυτοκίνητο, με την μία του ρόδα στο κενό, για να μην κάνει βουτιά στην παραλία του Λουρδά με πιθανό σοβαρό τραυματισμό των επιβαινόντων.
Παραλίγο βουτιά στην παραλία του Λουρδά με το αυτοκίνητο!
Κοινωνία
03/09/2016 | 17:02

Στο… τσάκ σταμάτησε το ΙΧ αυτοκίνητο, με την μία του ρόδα στο κενό, για να μην κάνει βουτιά στην παραλία του Λουρδά με πιθανό σοβαρό τραυματισμό των επιβαινόντων.

Συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου το βράδυ, ΙΧ αυτοκίνητο, για άγνωστη αιτία, παρέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να βρεθεί με τον ένα τροχό στο κενό. Ευτυχώς σταμάτησε εγκαίρως η πτώση του, οπότε διερχόμενοι και ντόπιοι βοήθησαν και το επανέφεραν στο δρόμο.

Δεν είναι ούτε το πρώτο, αλλά δεν θα είναι ούτε και το τελευταίο όχημα που θα βρεθεί στην αμμουδιά με απρόβλεπτες συνέπειες αφού δεν υπάρχει στηθαίο να εμποδίζει την πτώση.

Λίγο η έλλειψη επαρκούς φωτισμού στην παραλιακή, λίγο η καλοκαιρινή ζέστη που “τραβάει” καμιά μπύρα παραπάνω, η αυξημένη το καλοκαίρι κυκλοφορία, η μη ύπαρξη χώρου στάθμευσης, αλλά κυρίως η ανυπαρξία στοιχειωδών μέτρων προφύλαξης στην άκρη του δρόμου, καταστούν επικίνδυνο τον παραλιακό δρόμο του Λουρδά.

Φανταστείτε στην άκρη του δρόμου της παραλιακής, από την πλευρά της θάλασσας να υπήρχαν παγκάκια και ζαρντινιέρες με λουλούδια. Να υπήρχαν καλαίσθητες κολώνες φωτισμού και δίπλα όμορφα καλάθια απορριμμάτων ώστε να μη ψάχνουν που θα πετάξουν το κουτάκι του αναψυκτικού οι τουρίστες. Να υπήρχε επενδυτής, που αντί να κτίζει στην παραλία να άνοιγε έναν όμορφο χώρο στάθμευσης. Φανταστείτε πόσο όμορφη θα ήταν η παραλιακή!

Αυτά βέβαια μόνο στην φαντασία μας μπορούν να γίνουν, γιατί ζούμε σε μια χώρα πτωχευμένη. Τουλάχιστον ας γίνει κάποιο στηθαίο στα επικίνδυνα σημεία του δρόμου πριν έχουμε σοβαρό τραυματισμό.

Λιβέριος Πετρίδης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer