Ανεβαίνει η θερμοκρασία στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Δήμο Κεφαλονιάς και την ΕΤΑΔ για το θέμα της παραχώρησης του Πλατύ Γιαλού.
Παρίσης προς ΕΤΑΔ Α.Ε. για παράδοση Πλατύ Γιαλού: Μολών λαβέ!
Πολιτική
02/07/2016 | 11:31

Ανεβαίνει η θερμοκρασία στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Δήμο Κεφαλονιάς και την ΕΤΑΔ για το θέμα της παραχώρησης του Πλατύ Γιαλού.

Σύμφωνα με έγκυρα στοιχεία του  e-kefalonia.net και με βάση τα όσα δήλωσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης (στο περιθώριο της υπογραφής χρησιδανείου για την παραχώρηση της Βίλα Αντύπα στον «Υπερίων») σε δημοσιογράφους που ήταν παρόντες, με έγγραφό του – απάντηση προς την ΕΤΑΔ ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να παραβρεθεί κανένας αντιπρόσωπος του Δήμου στην διαδικασία παράδοσης – παραλαβής του αιγιαλού και των εντός αυτού λουτρικών εγκαταστάσεων έμπροσθεν της ακτής «Πλατύς Γιαλός», καθώς η εν λόγω παραλία στη συνείδηση κάθε δημότη της Κεφαλονιάς θεωρείται «δημοτική» και για αυτό το λόγο η εταιρεία μπορεί να ζητήσει την παράδοσή της από τους δημότες της Κεφαλονιάς….

Στο ίδιο έγγραφο, με βάση τις δικές μας πληροφορίες,  υπάρχει ενημέρωση προς την ΕΤΑΔ Α.Ε. ότι ο Δήμος στο όμορο με τον αιγιαλό ακίνητο ιδιοκτησίας του προτίθεται να λειτουργήσει χώρο αναψυκτηρίου για την εξυπηρέτηση των λουόμενων και η πρόσβαση στον αιγιαλό μέσω του ακινήτου του θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο σύμφωνα με τις οριζόμενες στο νόμο διατάξεις, δηλαδή θα υπάρχει μόνο δίοδος για πεζούς….

Να σημειωθεί ότι πριν την απάντηση αυτή του Δημάρχου προς την ΕΤΑΔ, η τελευταία είχε αποστείλει έγγραφο προς τον Δήμο Κεφαλονιάς, με ημερομηνία 28/06/2016 και αριθμό πρωτ. 4328, με το οποίο ενημέρωνε τον Δήμο ότι η παραλία θα ενταχθεί στο πρόγραμμα αξιοποίησης της Εταιρίας και ότι στις 04/07/2016 εκπρόσωπός της θα παραβρεθεί στην διαδικασία παράδοσης – παραλαβής του αιγιαλού με υπογραφή σχετικού πρωτοκόλλου.

Newsroom e-kefalonia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer