Ούτε οι πιο αισιόδοξοι από το ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» δεν πίστευαν αυτό που συνέβη απόψε. Πάνω από 1500 άτομα γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό.
Παρίσης: Οι εκλογές κρίθηκαν στο Κλειστό Στάδιο Αργοστολίου (βίντεο)
Πολιτική
04/05/2014 | 23:51

«Αυτή η συγκέντρωση ήταν βγαλμένη από τα παλιά»! αυτό έλεγαν όσοι παραβρέθηκαν στη πανηγυρική παρουσίαση του συνδυασμού της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» στο κλειστό γυμναστήριο στο Αργοστόλι. Δεν ήταν μόνο η έντονη παρουσία του κόσμου που ξεπέρασε τα 1500 άτομα, κυρίως ήταν ο παλμός, το κέφι και η αισιοδοξία που έβγαινε από μια πολιτική ομιλία που δεν θύμιζε σε τίποτα τις συνηθισμένες.
«Η κοινωνία του νησιού έδειξε τη προτίμηση της» έλεγαν με νόημα άνθρωποι του συνδυασμού. Ο Αλέξανδρος Παρίσης φανερά συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου ξεκίνησε την ομιλία του με το τομέα της καθημερινότητας, των έργων, του τουρισμού, του πολιτισμού, αναφέρθηκε διεξοδικά στη μείωση του χρέους.

Το συγγνώμη του Παρίση στους Κεφαλλονίτες!

parishs_kleisto17
Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η δημόσια παραδοχή του ότι κάποιοι εκ των συνεργατών του με τις επιλογές τους αλλοίωσαν τη φυσιογνωμία του συνδυασμού του. Μίλησε για τους «αποχωρήσαντες» με πολύ «δηκτικά» σχόλια, ζήτησε συγγνώμη από τους Κεφαλλονίτες εισπράττοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο.

parishs_kleisto34
Μίλησε ένθερμα τόσο για τους νέους του ψηφοδελτίου αλλά και για τους παλιούς (από το 2006 είναι κοντά του) που έμειναν και τον στήριξαν στα δύσκολα…. Έδωσε έμφαση στην ανανέωση του ψηφοδελτίου λέγοντας ότι «δίνουμε τη σκυτάλη στα λουλούδια του Μάη ώστε τα επόμενα πέντε χρόνια να ανανεωθεί το πολιτικό σκηνικό της Κεφαλονιάς».
Δείτε το βίντεο και το πλούσιο φωτορεπορτάζ…

parishs_kleisto2 parishs_kleisto3 parishs_kleisto5 parishs_kleisto6 parishs_kleisto7 parishs_kleisto8 parishs_kleisto9 parishs_kleisto10 parishs_kleisto11 parishs_kleisto12 parishs_kleisto13 parishs_kleisto14 parishs_kleisto15 parishs_kleisto16 parishs_kleisto18 parishs_kleisto19 parishs_kleisto20 parishs_kleisto21 parishs_kleisto22 parishs_kleisto23 parishs_kleisto25 parishs_kleisto26 parishs_kleisto27 parishs_kleisto28 parishs_kleisto29 parishs_kleisto30 parishs_kleisto31 parishs_kleisto32 parishs_kleisto33 parishs_kleisto35 parishs_kleisto36 parishs_kleisto37 parishs_kleisto38 parishs_kleisto39 parishs_kleisto40 parishs_kleisto41 parishs_kleisto43

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer