Απίστευτη η συμμετοχή του κόσμου στην συγκέντρωση ετεροδημοτών.
Παρίσης: Ελάτε μαζικά στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή
Πολιτική
12/05/2014 | 10:02

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή η μεγάλη συγκέντρωση ετεροδημοτών στην Αθήνα, που έλαβε χώρα σε ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα της Ελλάδος, το «ΑΚΡΟΠΟΛ».
Σε αυτήν μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» Αλέξανδρος Παρίσης.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν απίστευτη καθώς η συγκέντρωση είχε διπλάσιο αριθμό συμπατριωτών μας από την αντίστοιχη του 2010.
Η μεγάλη επιτυχία της συγκέντρωσης κατέδειξε ότι ο Αλέξανδρος Παρίσης και η «ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» παραμένουν η πρώτη πολιτική δύναμη στο νησί μας, ενώ πλέον θεωρείται από όλους ως δεδομένη η επικράτηση και η πρωτιά της παράταξής μας στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Τέλος, η παράταξη της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης προσωπικά, ευχαριστούν τους εκατοντάδες Κεφαλονίτες της Αθήνας που παραβρέθηκαν στο «ΑΚΡΟΠΟΛ» στην χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση, και τους καλούν να προσέλθουν ΜΑΖΙΚΑ στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή 18 Μαΐου, προκειμένου να πανηγυρίσουμε άλλη μία μεγάλη νίκη που θα διασφαλίσει την συνέχιση του έργου που κάναμε αυτή την τριετία και θα φράξει οριστικά τον δρόμο προς την οπισθοδρόμηση και το παρελθόν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ»

kosmos_akropol2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer