Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Σπύρο Σπύρου φιλοξένησε η Λουκίλα Καρρέρ στην τηλεόραση της Ζούγκλας
«Παρά τους 2.000 μετασεισμούς, η Κεφαλονιά ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της»
Πολιτική
17/02/2014 | 18:24

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Σπύρο Σπύρου φιλοξένησε η Λουκίλα Καρρέρ στην τηλεόραση της Ζούγκλας και την εκπομπή «Με το Λι και με το Λάμδα».

«Παρά τους συνεχείς μετασεισμούς – μετράμε περίπου 2000 – η Κεφαλονιά προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς της. Ο δρόμος που συνδέει το Ληξούρι με το Αργοστόλι έχει επισκευαστεί όπως και το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου του νησιού. Αποκαταστάθηκε η ζημιά στο σύστημα υδροδότησης και περιμένουμε να επισκευαστεί ο προβλήτας του Ληξουρίου μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου» είπε ο κ. Σπύρου.

«Τα σχολεία λειτουργούν κανονικά άπω σήμερα είτε στα κτίρια που επισκευάστηκαν ή σε κοντέινερ όπου δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι σχολικές αίθουσες. Σημαντικό είναι το ότι λύσαμε ως Περιφέρεια και το θέμα της μετακίνησης των μαθητών» συμπλήρωσε.

«Όσο για το καμπαναριό στα Κουρουκλάτα που έχει γείρει, περιμένουμε το κατάλληλο μηχάνημα για να το κατεβάσει και να τοποθετηθεί κάτω προκειμένου να παραμείνει εκτεθειμένο ως μνημείο, ενώ στη θέση του θα χτιστεί ένα νέο, μικρότερο σε μέγεθος» δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

spurou

Πηγή: zougla.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer