Από την Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου "Ο Κέφαλος"
Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο
Κοινωνία
02/06/2013 | 11:02

Η Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας διοργανώνει πενθήμερη σειρά εκδηλώσεων και δράσεων με στόχο την αποτροπή του κλεισίματος του Καφενείου της Καμπάνας, το οποίο για 15 χρόνια δίνει όχι μόνο εργασία αλλά και μια ευκαιρία ουσιώδους ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης σε συμπολίτες μας.

Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να συμμετέχει όχι μόνο με την παρουσία του αλλά και με την ενεργητική του συνεισφορά, ώστε να δείξουμε έμπρακτα ότι η τοπική κοινωνία υπερασπίζεται τα κοινωνικά αγαθά και δε δέχεται τη ραγδαία υποβάθμιση του τόπου με το αλλεπάλληλο κλείσιμο φορέων, υπηρεσιών και δομών που επιτελούν σημαντικό έργο και μάλιστα σε νευραλγικούς τομείς όπως είναι η παιδεία, η υγεία και η κοινωνική αλληλεγγύη.

Οι εκδηλώσεις θα γίνονται καθημερινά στην πλατεία Καμπάνας τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες, από την Κυριακή 2 Ιούνη ως και την Πέμπτη 6 Ιούνη και θα ανακοινώνονται εγκαίρως στα ΜΜΕ, με εξαίρεση την ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΝΗ που όλοι πρέπει να βρισκόμαστε για ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο θα συζητηθεί το θέμα (Θέατρο Κέφαλος, 6:30μμ). Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ!

Για συνεχή ενημέρωση: www.facebook.com/groups/122250884647823

Αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας:kinimakambanas@gmail.com

Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer