Απαιτεί άμεση λύση στο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών από και προς τα σχολεία και καλεί σε μαζική συμμετοχή εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές
Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα από την ΕΛΜΕΚΙ
Κοινωνία
30/09/2015 | 09:16

Παρέμβαση στην Αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη στη 1 μ.μ. η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης.

Απαιτεί άμεση λύση στο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών από και προς τα σχολεία και καλεί σε μαζική συμμετοχή εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

Παράλληλα στις 2 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καταγγέλλοντας τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών οι οποίες γίνονται σχεδιασμένα από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Οι κατευθύνσεις ΕΕ – κεφαλαίου, που συμπυκνώνονται στα μνημόνια, αλλά και στις κατευθύνσεις του ΟΟΣΑ, περιλαμβάνουν (μεταξύ των άλλων) περιορισμό προσλήψεων. Η προσπάθεια για “κουκούλωμα” των κενών οδηγεί στην καταστρατήγηση μιας σειράς δικαιωμάτων που αφορούν τις οργανικές θέσεις, τις τοποθετήσεις, τις διαθέσεις, τον καθορισμό υπευθύνων εργαστηρίων, ακόμη και τις αναθέσεις μαθημάτων.

Οι συνάδελφοι μετατρέπονται σε λάστιχο. Οι αλχημείες για να εμφανιστεί μια εικόνα εύρυθμης λειτουργίας οδηγούν σε ακόμη χειρότερη κατάσταση τα πιο ευάλωτα σχολεία και δομές εκπαίδευσης (π.χ. περιφερειακά, Ειδική Αγωγή), είναι σε βάρος των μαθητών. Οι διοικήσεις της εκπαίδευσης αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν τις κυβερνητικές εντολές με κραυγαλέο τρόπο. Απέναντι σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση πρέπει να αντιδράσουμε».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer