Τα δρομολόγια που έχουν προγραμματιστεί δεν ικανοποιούν τις ανάγκες των επισκεπτών και καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων σχετικά με την αδυναμία της εύκολης μετακίνησης τους
Παράπονα από τους επαγγελματίες της Σκάλας για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ
Κοινωνία
07/07/2014 | 12:35

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΚΑΛΑΣ

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ για τη θερινή περίοδο 2014 θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη αντίθεση και διαμαρτυρία μας δεδομένου ότι η κάλυψη της περιοχής μας είναι ελλιπής, ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα. Τα δρομολόγια που έχουν προγραμματιστεί δεν ικανοποιούν τις ανάγκες των επισκεπτών και καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων σχετικά με την αδυναμία της εύκολης μετακίνησης τους.

H γραμμή σύνδεσης Πόρου – Σκάλας –  Κατελειού δρομολογήθηκε με καθυστέρηση και θα  διακοπεί όπως κάθε χρόνο πολύ πρίν την λήξη της τουριστικής περιόδου.

Φανταστείτε την έκπληξή των παραθεριστών όταν μαθαίνουν ότι τις Κυριακές δεν υπάρχει κανένα δρομολόγιο ακόμα και τον Αύγουστο, στην καρδιά της τουριστικής περιόδου. Σε τουριστικές περιοχές σε όλη την Ελλάδα, τα μέσα μεταφοράς λειτουργούν καθημερινά καθώς και σε αργίες.

Παρ’ όλες τις διαμαρτυρίες και παρεμβάσεις που έχουμε κάνει στο παρελθόν, δυστυχώς δεν έχουμε βρεί καμία ανταπόκριση. Όταν για ένα τόσο απλό αλλά σημαντικό ζήτημα δεν βρίσκεται λύση πώς μπορούμε να ελπίζουμε σε επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και άνοδο του τουρισμού;

Ζητάμε λοιπόν άμεσα δρομολόγια τις Κυριακές και αργίες καθώς επίσης να αυξηθούν τα δρομολόγια που ήδη υπάρχουν ώστε να έχουν οι επισκέπτες ευκολία μετακίνησης. Η σύνδεση Πόρου –  Σκάλας  –  Κατελειού να συμβαδίζει με την με την έναρξη και λήξη της τουριστικής περιόδου. Επίσης να προγραμματιστεί δρομολόγιο σύνδεσης του αεροδρομίου με την περιοχή μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ν. Κουρκουμέλης                                                              Κ. Κουρκουμέλης

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer