Δυστυχώς η μοίρα του κάθε ανθρώπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με της επιλογές της κάθε εξουσίας.
Παράνομος ή Νόμιμος;
Πολιτική
18/11/2013 | 14:21

Δυστυχώς η μοίρα του κάθε ανθρώπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με της επιλογές της κάθε εξουσίας.
Στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι σε όλο τον κόσμο, όλο και διαφαίνεται ότι ο  άνθρωπος και ο προσανατολισμός, αντικαθίσταται από οικονομικά – στατιστικά νούμερα με το απίστευτο θράσος του χαρακτηρισμού του, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ – ΝΟΜΙΜΟΣ άνθρωπος.
Αυτή η δυαδικότητα  δείχνει τον ορισμό του μετανάστη στις μέρες μας. Οι άνθρωποι γίνανε νούμερα. Τα νούμερα γίνανε παράνομα ή νόμιμα για να κρατεί καλά η κάθε εξουσία τον ρόλο της.
Έχω την τιμή να ανήκω σε έναν παγκόσμιο φορέα που προσπαθεί να προσφέρει στον συνάνθρωπο, ανεξάρτητα χρώματος, φυλής και εθνικότητας. Είναι αυτό που η Χριστιανική παράδοση πολύ απλά αναφέρει   ‘  όλα τα έθνη να έρθουν προς εμένα ‘.
Σαν φορέας, ως Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο νησί της Κεφαλλονιάς,  καθώς και το αξιόμαχο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασω- στών & Ναυαγοσωστών κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε την πρώτη φορά που αυτές οι ψυχές ήρθαν στο νησί μας. Δυστυχώς όμως, το όνειρο για καλύτερη ζωή, για ένα κόσμο δίχως πόλεμο, τους στοίχησε την ίδια τους την ζωή.
Σύσσωμος ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι συντετριμμένος και πενθεί.
Τους περιθάλψαμε, τους βοηθήσαμε, τους στηρίξαμε για να συμβεί αυτό που ο καθένας μας πρέπει να απαντήσει.
Η με τον άνθρωπο και τη ζωή ή, τα νούμερα πάνω από τον κάθε άνθρωπο.
Ας είναι το νερό του Ιονίου Πέλαγος ελαφρύ, καθάριο για να τους οδηγήσει εκεί που βρίσκετε ο πραγματικός ο προορισμός του ανθρώπου.

sami kentrikh
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ
Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Περιφερειακού Τμήματος Κεφαλληνίας
Όλγα Αντωνάτου – Βαλσάμου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer