Μέλη του Πυρήνα Κεφαλονιάς και Ιθάκης, συμμετέχοντας στις πανελλαδικές δράσεις της Χρυσής Αυγής, μετέβησαν σήμερα Σάββατο στο Ληξούρι
Πανό διαμαρτυρίας από τη Χρυσή Αυγή
Πολιτική
08/03/2014 | 20:16

Μέλη του Πυρήνα Κεφαλονιάς και Ιθάκης, συμμετέχοντας στις πανελλαδικές δράσεις της Χρυσής Αυγής, μεταβήκαμε σήμερα Σάββατο 8/3/2014 στο Ληξούρι, όπου αναρτήσαμε πανό διαμαρτυρίας στο “λυόμενο του αίσχους” (οι Ληξουριώτες ξεσπιτωμένοι και σε σκηνές πάνω στο γρασίδι, αλλά η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ αμέσως το λυόμενο, για να κάνει τις “δουλίτσες” της ακόμα και πάνω στα ερείπια!!!). Το μήνυμά μας: “ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ – ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ”.

xrysh aygh1

Η αντιπροσωπεία μας έτυχε, για άλλη μια φορά, θερμότατης υποδοχής από τους κατοίκους του Ληξουρίου, με τους οποίους συνομιλήσαμε στα καταστήματα της Πλατείας και στους οποίους, όπως και στους διερχόμενους οδηγούς που σταματούσαν για να μας συγχαρούν, μοιράσαμε έντυπο υλικό κι εφημερίδες.

xrysh aygh2

Στη συνέχεια μεταβήκαμε στο Αργοστόλι, όπου επαναλάβαμε το σκηνικό μπροστά στο κτίριο της ΕΘΝΙΚΗΣ.

xrysh aygh3

Η δράση ολοκληρώθηκε με ανάρτηση του πανό για τους φυλακισμένους συναγωνιστές μας στην Πλατεία Καμπάνας και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στην κεντρική αγορά της πόλης στο Λιθόστρωτο.

xrysh aygh4

Ο Αγώνας συνεχίζεται… μέχρι τη ΝΙΚΗ!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer