Με λαμπρότητα θα εορταστεί και φέτος το πανηγύρι του Αγίου Χριστοφόρου, πολιούχου του χωριού και προστάτη των οδηγών
Πανηγύρι Αγίου Χριστοφόρου στα Φάρσα
Εκκλησία
08/05/2015 | 10:57

Με  λαμπρότητα  θα  εορταστεί  και  φέτος  το  πανηγύρι  του    ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, πολιούχου του χωριού μας και  προστάτη των οδηγών, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 και  ΣΑΒΒΑΤΟ  9 Μαΐου 2015 στο χωριό μας τα Φάρσα. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  8/5/2015

Ώρα  8  το  βράδυ:     Ο Εσπερινός της Ιεράς Πανήγυρης θα τελεστεί  στο προαύλιο της εκκλησίας (Πλατεία Αγίου Χριστοφόρου).

ΣΑΒΒΑΤΟ    9/5/2015

Ώρα 08.30  το πρωί:  Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί   στο εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στην παραθαλάσσια περιοχή της ΛΥΓΙΑΣ.

Και στις δύο λειτουργίες θα χοροστατήσει ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς  Μητροπόλεως  πατέρας Γεράσιμος Φωκάς  με τον Ιερό κλήρο και θα ψάλλει η εκκλησιαστική χορωδία από το Ληξούρι  υπό τη διεύθυνση    του   κ. Σπύρου Έρτσου.

Στις 11.00 θα γίνει η δοξολογία για τον εορτασμό των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Ώρα  11.30  θα γίνει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στο χωριό μας, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονική Σχολής Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Περλικίδη.

Το Σάββατο 9/5/2015 το βράδυ στην πλατεία του χωριού μας με την πανοραμική θέα στον Κόλπο του Αργοστολίου, θα γίνει το καθιερωμένο γλέντι με τετραμελή ορχήστρα σε παραδοσιακό και λαϊκό πρόγραμμα,   θα  λειτουργήσει  πλούσια ψησταριά.                   

Την Παρασκευή  το βράδυ και το Σάββατο το βράδυ θα γίνει καύση πυροτεχνημάτων.

Για τη εξυπηρέτηση των προσκυνητών  θα υπάρχει λεωφορείο, προσφορά από τα ΚΤΕΛ, την Παρασκευή 8/5/15  ώρα 7.30  το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί 9/5/15  ώρα 08.00, για τη δωρεάν μεταφορά τους στα Φάρσα και επιστροφή πάλι στο Αργοστόλι.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και βοήθεια ο Άγιος Χριστόφορος.

Από την εκκλησιαστική Επιτροπή

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer