Την Τετάρτη 9 Ιουλίου
ΠΑΜΕ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς
Πολιτική
07/07/2014 | 12:31

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο:

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας

στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς 9:30 πμ

Όχι στον αντιδραστικό, κρατικό έλεγχο, τη λεγόμενη αξιολόγηση

Καμιά απόλυση. Σταθερή, μόνιμη δουλειά για όλους.

Ούτε πόντο πίσω από το αίτημα για 1400 ευρώ βασικό μισθό για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους. Αυξήσεις στους μισθούς ώστε να καλυφθούν οι απώλειές μας

Αποκλειστικά δημόσια καθολική κοινωνική Ασφάλιση. Κάτω τα χέρια απ΄ το εφάπαξ και τα ταμεία. Αύξηση των εργοδοτικών εισφορών, όχι στην ιδιωτική ασφάλιση και τα επαγγελματικά ταμεία.

Όχι στη διάλυση των κοινωνικών δομών. Απρόσκοπτη λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης και του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» με επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Έξω οι ΜΚΟ και οι ΚΟΙΝΣΕΠ από τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Καμία ιδιωτικοποίηση σε ΔΕΗ-νερό-διαχείριση απορριμμάτων-σχολεία-νοσοκομεία κ.α. Αποκλειστικά Δημόσια Δωρεάν Υγεία-Παιδεία για όλους. Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ρεύμα φτηνό, φτηνά εισιτήρια, δωρεάν μετακίνηση για τους ανέργους. Κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων στην Α’ Λυκείου.

Αποκλειστικά Δημόσια και δωρεάν Υγεία. Κάλυψη των αναγκών των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας σε υποδομές και προσωπικό.

 

Αργοστόλι 6/7/2014

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer