Ίσως το χειρότερο παιχνίδι του πρωταθλήματος, χωρίς καμία φάση, ο Παλληξουριακός αναδείχτηκε ισόπαλος με την Πρόοδο 0-0 στο γήπεδο του Ληξουρίου.
Παλληξουριακός – Πρόοδος σημειώσατε Χ
Ποδοσφαιρο
30/01/2012 | 02:50

Ρεπορτάζ Χάρης Πρεντάνος
Ίσως το χειρότερο παιχνίδι του πρωταθλήματος, χωρίς καμία φάση, ο Παλληξουριακός αναδείχτηκε ισόπαλος με την Πρόοδο 0-0 στο γήπεδο του Ληξουρίου. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι και από τις δύο πλευρές η μοναδική ευκαιρία του αγώνα ήταν ένα απευθείας φάουλ του Πρεντάνου Δ. για τον Παλληξουριακό στο 30′ το οποίο βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.Η Πρόοδος αδιάφορη παίζοντας περισσότερο άμυνα κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας και διατηρεί το πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ.Η τύχη του Παλληξουριακού στο εξής κρίνεται στο τελευταίο παιχνίδι της Προόδου με τα Φωκάτα στην Ιθάκη την άλλη Κυριακή αφού με νίκη των Φωκάτων μένει εκτός μπαράζ η ομάδα του Ληξουρίου. Απο τον Παλληξουριακό δεν προσπάθησε κάποιος περισσότερο και για την Πρόοδο διακρίθηκαν οι Βασιλάκης και Λαγκαδάς.
Πολύ καλός ο διατητής Λουκέρης και οι βοηθοί του.

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΌΣ:ΛΑΔΑΣ Ι.,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ Χ.,ΑΔΗΛΙΝΗΣ Χ.(ΦΑΡΑΚΛΟΣ Γ.),ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Δ.,ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΩΚ.,ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΠ.,ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Δ.,ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Δ.,ΚΟΖΟΜΠΟΛΗΣ Π(ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ Π.).,ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

ΠΡΟΟΔΟΣ:ΤΣΙΝΤΗΛΑΣ Γ.,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.,ΔΟΡΙΖΑΣ Π.,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Γ.,ΛΑΓΚΑΔΑΣ Κ.,ΤΣΑΜΗΣ Η.,QORRAJ REDON.,ΤΟΦΑΛΟΣ Μ.,ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Χ.(ΠΟΡΤΟΛΟΣ Ε.),ΤΣΙΡΟΣ Α.,ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ Σ.

pallhjouriakos_proodos2

pallhjouriakos_proodos3

pallhjouriakos_proodos4

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer