Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εγκρίθηκε ομόφωνα από το ΣΑΣ η πρόταση της «Kefalonian Lines» για τα δρομολόγια του επόμενου εξάμηνου
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ: Πήρε το τελικό «ΟΚ» από το ΣΑΣ η «Kefalonian Lines»!
Κοινωνία
17/05/2013 | 16:08

Μέσα σε μια θυελλώδη και μαραθώνια συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σήμερα από το πρωί η συνεδρίαση του ΣΑΣ του υπουργείου εμπορικής Ναυτιλίας στο νησί της Νάξου με θέματα ακτοπλοΐας. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα στο νησί βρίσκεται από χθες ο πλοιοκτήτης της «Kefalonian Lines» Διονύσης Λυκούδης. Στο νησί βρίσκονται όλοι οι μέτοχοι της κοινοπραξίας «Ionian Ferries» καθώς και εκπρόσωποι της εταιρίας «Strintzis».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εγκρίθηκε ομόφωνα από το ΣΑΣ η πρόταση της «Kefalonian Lines» για τα δρομολόγια του επόμενου χρόνου (έως τον Μάιο 2014), ενώ έπεσε στο κενό η «ένσταση» της Ionian Ferries να μην πάρει η νέα Κεφαλλονίτικη εταιρία δρομολόγια στη γραμμή Πόρος –Κυλλήνη.
Ο Διονύσης Λυκούδης στο φάκελο που παρουσίασε απέδειξε ότι το πλοίο αυτό το διάστημα που ξεκίνησε τα δρομολόγια ήταν τυπικό στις υποχρεώσεις του καθώς και στους χρόνους δρομολογίων του. Έτσι απέδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο πρόγραμμά του καθώς και στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού. Μάλιστα, σχολιάστηκε θετικά το γεγονός ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, κοινωνικοί και τουριστικοί φορείς  καθώς και σύλλογοι της Κεφαλονιάς είχαν στείλει επιστολές που ζητούσαν το «Νήσος Κεφαλονιά» να συνεχίσει τα δρομολόγια ώστε να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Κεφαλονιάς.
Σημείωση: Αναβλήθηκε η συζήτηση για την επαναδρομολόγηση του Επτάνησος από την εταιρία Στρίντζης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer